napisał(a) CalaLuna » 30.07.2010 10:01
Tak, tam byliśmy.
Ja byłam zadowolona, ale wiem, że były osoby niezadowolone. I dlatego nie wiem polecać, nie polecać. Każdemu co innego pasuje.
Płaciliśmy 40 eur za 4 osoby i uznałam że za taką cenę warunki są dobre, lepsze, niż mielibyśmy w PL.
Mankamentem apartamentu na parterze tego większego był pokój dla dzieci, który w zasadzie był częścią sypialni rodziców i nie miał własnego okna, a w ściance działowej między dwoma częściamina wysokości 1/4 od góry wolna przestrzeń. Akurat nie był to dla nas problem, bo tylko tam spaliśmy.
W apartamencie jest klima (duży pokój), 2 małe lodówki, pralka aut, żelazko. Sprzęty działały różnie - kuchenka tylko na poziomie ustawienia 4, łazienka była czysta, ale nie nowa, kuchenka mała w zasadzie tylko po to by zrobić śniadane. TV z satelity - polskie też TVPPolonia, TVPuls, TVPKultura. Ciepłą woda , prąd w zasadzie cały czas (2 krótkie przerwy dostawy prądu - nie dłużej niż 20 min)
Fajny taras, z grillem, ławą. Kiwi nad głową. Samochód stał przy samym tarasie. Ogólnie było czysto i dla nas za tę cenę ok. Rok temu na Sardynii płaciliśmy nieco więcej, ale wyposażenie oceniam na Sardynii wyżej.
Dobry kontakt z właścicielami. Mieliśmy udane wakacje.
Nie brałabym u nich innych apartamentów na parterze pod uwagę - mają b. mało światła. Nie widziałam tego dużego na górze.
Ogólnie bałam się tej Czarnogóry, bo miało być brudno, syf etc. I miło się rozczarowałam. Chłonęliśmy tę Czarnogórę, zjechaliśmy sporo biorąc pod uwagę towarzystwo dwójki dzieci.
Postaram się zacząć relację w poniedziałek.