Witam wszystkich cromaniaków.
Szukam apartamentu dla rodziny 2+1 w Tucepi. Przeglądałem co nieco na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link wysłałem kilka maili i wychodzi na to że średnia cena za dobę (dwa pierwsze tygodnie lipca lub dwa ostatnie sierpnia) to 55E. Wiem że to już sezon więc tanio nie będzie, jednak ze względu na zawód żony nie jesteśmy w stanie wyjechać w tańszym okresie. Może ktoś z Was szanowni forumowicze mógłby polecić jakiś apartament/studio/pokój w Tucepi, którego nie ma na tucepi.net a który spełnia następujące wymagania:
Konieczne są dwa łóżka jedno podwójne, drugie pojedyncze.
Jeśli oba łóżka stoją obok siebie to kuchnia musi być osobno (na tarasie albo na korytarzu tak żeby dało się gotować obiad kiedy dziecko śpi).
Konieczny jest taras/balkon z widokiem na biokowo lub morze. (Jeśli cena była by naprawdę baaaardzo atrakcyjna to jestem w stanie zrezygnować z widoku.)
Konieczna jest klimatyzacja.
Odpadają apartamenty bezpośrednio przy jardance, chce jeść obiad na tarasie/balkonie nie wdychając mnóstwa spalin, oraz bez słuchania ryku silników.
Dobrze by było żeby apartament znajdował się w środkowej lub południowej części Tucepi.
No to tyle, jeśli ktoś z Was mógłby dać namiary na apartamenty spełniające te wymagania to bardzo o nie proszę.