Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament 2+1 w Tucepi - co polecacie ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
LFB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LFB » 14.02.2010 10:08

Witam wszystkich cromaniaków.
Szukam apartamentu dla rodziny 2+1 w Tucepi. Przeglądałem co nieco na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link wysłałem kilka maili i wychodzi na to że średnia cena za dobę (dwa pierwsze tygodnie lipca lub dwa ostatnie sierpnia) to 55E. Wiem że to już sezon więc tanio nie będzie, jednak ze względu na zawód żony nie jesteśmy w stanie wyjechać w tańszym okresie. Może ktoś z Was szanowni forumowicze mógłby polecić jakiś apartament/studio/pokój w Tucepi, którego nie ma na tucepi.net a który spełnia następujące wymagania:

Konieczne są dwa łóżka jedno podwójne, drugie pojedyncze.
Jeśli oba łóżka stoją obok siebie to kuchnia musi być osobno (na tarasie albo na korytarzu tak żeby dało się gotować obiad kiedy dziecko śpi).
Konieczny jest taras/balkon z widokiem na biokowo lub morze. (Jeśli cena była by naprawdę baaaardzo atrakcyjna to jestem w stanie zrezygnować z widoku.)
Konieczna jest klimatyzacja.
Odpadają apartamenty bezpośrednio przy jardance, chce jeść obiad na tarasie/balkonie nie wdychając mnóstwa spalin, oraz bez słuchania ryku silników.
Dobrze by było żeby apartament znajdował się w środkowej lub południowej części Tucepi.

No to tyle, jeśli ktoś z Was mógłby dać namiary na apartamenty spełniające te wymagania to bardzo o nie proszę.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.02.2010 10:31

pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 14.02.2010 16:22

Są jeszcze inne strony:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

a najlepsza jest > zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Pozdrav :oczko_usmiech:
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 14.02.2010 16:50

Witam.

My w ubiegłym roku bylismy tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i było super koniec lipca poczatek sierpnia za 2+1 płacilismy 50 E za klimą.

:D
LFB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LFB » 14.02.2010 17:02

Aneta.K -> Wielkie dzięki za ten namiar, już napisałem zapytanie o dostępność i cenę na ten rok. Opisz mi proszę jak z tej kwatery dostawaliście się na plażę i jak ta plaża wyglądała, jeśli masz gdzieś jakieś własne zdjęcia bardzo poproszę.

pasażer -> Dziękuję za wszystkie linki. Ten najlepszy według Ciebie też znałem ale dla mnie ma on jedną wadę. Zdjęcia kwater tam praktycznie nie występują, ma się świetne pojęcie o tym gdzie położony jest budynek, ale kwaterę bierzemy już niejako w ciemno.

Może nie wyraziłem się precyzyjnie w moim pierwszym poście. Podawane namiary nie muszą być koniecznie tańsze niż to co ja znalazłem. Zależy mi natomiast na waszych doświadczeniach z tych kwater, ewentualnie na tym żeby były dobrze obfotografowane bym mógł stwierdzić jak pasują do moich wymagań.
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 14.02.2010 17:06

Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 14.02.2010 17:08

Do plaży masz około 10 min drogi.Przechodzisz przez jadrankę na światłach :!: lub przejściem pod Jadranką. Apartament jest dokładnie taki sam jak na ich fotkach.Wieczorem cisza i spokój.Własciciel Ivo super gość.
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 14.02.2010 17:11

LFB napisał(a):pasażer -> Dziękuję za wszystkie linki. Ten najlepszy według Ciebie też znałem ale dla mnie ma on jedną wadę. Zdjęcia kwater tam praktycznie nie występują, ma się świetne pojęcie o tym gdzie położony jest budynek, ale kwaterę bierzemy już niejako w ciemno.

To miałem na myśli.
LFB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LFB » 14.02.2010 17:22

Aneta.K napisał(a):Do plaży masz około 10 min drogi.Przechodzisz przez jadrankę na światłach :!: lub przejściem pod Jadranką.
A pamiętasz jak wygląda plaża w tej części Tucepi? Mam na myśli przybliżoną szerokość, to czy też przy niej coś rośnie (czy jest szansa na cień), jak z zejściem do wody (czy robi się momentalnie głęboko)? No i wszystko inne co rzuciło ci się w oczy będzie bardzo mile widziane.
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 14.02.2010 18:05

Aneta.K napisał(a):Do plaży masz około 10 min drogi.Przechodzisz przez jadrankę na światłach :!: lub przejściem pod Jadranką. Apartament jest dokładnie taki sam jak na ich fotkach.Wieczorem cisza i spokój.Własciciel Ivo super gość.

Witam. Z tymi 10 minutami to Anetko / przepraszam, że tak sobie pozwalam/ troszeczkę przesadziłaś, tak myślę- mam na myśli przejście ze światłami ale to w sumie szczegół Tucepi warte polecenia. Gorąco pozdrawiam. :wink:
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 14.02.2010 18:54

dede myślisz że te 10 min to dużo podałam tak mi się wydawało :wink: w sumie to dzięki Tobie tam "wylądowałam" :wink: :D
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 14.02.2010 18:57

dede napisał(a):
Aneta.K napisał(a):Do plaży masz około 10 min drogi.Przechodzisz przez jadrankę na światłach :!: lub przejściem pod Jadranką. Apartament jest dokładnie taki sam jak na ich fotkach.Wieczorem cisza i spokój.Własciciel Ivo super gość.

Witam. Z tymi 10 minutami to Anetko / przepraszam, że tak sobie pozwalam/ troszeczkę przesadziłaś, tak myślę- mam na myśli przejście ze światłami ale to w sumie szczegół Tucepi warte polecenia. Gorąco pozdrawiam. :wink:

Uważam że zejście do wody jest łagodne :) byliśmy z 7 latka więc zwróciliśmy na to uwagę.Plażowalismy przed portem od strony Makarskiej.Podaj GG lub e-mail to wyśle fotki. :D
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 14.02.2010 18:58

hej naprawde polecam 38 euro na poczatku lipca

LFB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LFB » 14.02.2010 22:20

Aneta.K ->napisałem do ciebie na adres podany tu na forum, proszę o jak najszybszy kontakt, wszystko wskazuje na to że to właśnie ten apartament będzie moim schronieniem w Tucepi i bardzo chcę Cię podpytać o wszelkie szczegóły.
Ostatnio edytowano 15.02.2010 12:28 przez LFB, łącznie edytowano 1 raz
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 15.02.2010 09:50

Aneta.K napisał(a):dede myślisz że te 10 min to dużo podałam tak mi się wydawało :wink: w sumie to dzięki Tobie tam "wylądowałam" :wink: :D

Hej. Napisałem tak, gdyż taka była moja pierwsza myśl,moim zdaniem spokojnie można ten czas o połowę skrócić ale tak na prawdę jakie to ma znaczenie ważny jest klimat, słońce, morze itp. Ja w tym roku wybieram się ponownie dalej na południe ale zgodnie stwierdziliśmy ze znajomymi, że na fish picnic jedziemy do naszego wspólnego znajomego. Jak już wiele osób pisało na forum wyboru Tucepi nikt nie będzie żałował. Pozdrawiam. :P
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone