Jak w temacie. Którą drogą jest wygodniej, taniej, szybciej?
Pytanie dotyczy oczywiście stanu obecnego, tj. 2009 lub jeśli ktoś ma info o nowo otwartych trasach na 2010.
Dzięki i podrawiam!
paula019 napisał(a):Jak w temacie.
paula019 napisał(a):Którą drogą jest wygodniej, taniej, szybciej?
termondar napisał(a):Dla mnie nie ma wyboru, jak się mieszka nad Bałtykiem to droga przez Austrie jest naturalnym kierunkiem. Oczywiście na urlopie wolno wszystko, można przez Węgry albo nawet Litwę w końcu to urlop!
JacYamaha napisał(a):termondar napisał(a):Dla mnie nie ma wyboru, jak się mieszka nad Bałtykiem to droga przez Austrie jest naturalnym kierunkiem. Oczywiście na urlopie wolno wszystko, można przez Węgry albo nawet Litwę w końcu to urlop!
Mieszkam nad Bałtykiem i naturalnym kierunkiem są dla mnie Węgry
termondar napisał(a):JacYamaha napisał(a):termondar napisał(a):Dla mnie nie ma wyboru, jak się mieszka nad Bałtykiem to droga przez Austrie jest naturalnym kierunkiem. Oczywiście na urlopie wolno wszystko, można przez Węgry albo nawet Litwę w końcu to urlop!
To zależy, z której strony wybrzeża. Dla mnie naturalnym kierunkiem jest Austria! A może ty wcale nie mieszkasz nad Bałtykiem, tylko nad zatoka Gdańską
JacYamaha napisał(a):termondar napisał(a):JacYamaha napisał(a):termondar napisał(a):Dla mnie nie ma wyboru, jak się mieszka nad Bałtykiem to droga przez Austrie jest naturalnym kierunkiem. Oczywiście na urlopie wolno wszystko, można przez Węgry albo nawet Litwę w końcu to urlop!
To zależy, z której strony wybrzeża. Dla mnie naturalnym kierunkiem jest Austria! A może ty wcale nie mieszkasz nad Bałtykiem, tylko nad zatoka Gdańską
Kurcze, wydało się...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi