Czy ktoś tam był??
Dom znajduje się w miejscowości Kalebova Luka. Prosiłabym o info i jak da radę jakieś fotki.
Pozdrawiam
Kriskaz napisał(a):Apartament jest w pełni wyposażony,oczywiście woda bierząca jest,toaleta ,prysznic wszystko co trzeba jest.Kuchnia w pełni wyposażona talerze ,garnki itp.Jest tam bardzo fajny taras dach obrośnięty winoroślem tam spożywaliśmy posiłki super.Widok z tarasu i balkonu na morze,bardzo sympatyczni właściciele.Cała posesja jest ogrodzona jest dużo przestrzeni,napewno jeszcze tam wrócę.Super miejsce wypadowe do Primosten,Śibenika ,Splitu,Wodospady Krka.Proszę o podanie maila to wyślę pare fotek
Kriskaz napisał(a):Witam
Byłem tam w tamtym roku super miejsce bardzo spokojne,prywatna plaża do morza około 10m,miejsce na wypoczynek idealne.
Ja mieszkałem w apartamencie 2+2 na parterze jest też apartament na piętrze chyba na 8 osób.
consett0805 napisał(a):Heee żona się zaśmiała że o śpiewie "Ułanów" można zapomnieć oczywiście w formie żartu. A że w końcu jest ktoś z tematem spytam o takie rzeczy:
1 Na jednej ze stron znalazłem informacje, że w pobliżu znajduje się sklep zaprzyjaźniony sklep który nawet dowozi zakupy około 9 rano. Natomiast Pani Bożena pisze że sklep i wszystkie inne potrzebne usługi znajdują się w Rogoźnicy wypada wierzyć oczywiście Pani Bożenie ale spytać warto. 2.Następna sprawa czy na terenie posesji jest miejsce aby rozstawić dmuchany basen dla 2 brzdąców? (oczywiście nie mówię tu o dziesiątkach metrów 2 czy ktoś będzie krzywo patrzał na wlewanie słodkiej wody?)
3. Czy to właśnie tam Pani Bożena mieszka w tym domu obok?
4. Właśnie napisałem o swojej rezerwacji teraz czekam na potwierdzenie i dalsze kroki ze strony Pani Bożeny, ale moje pytanie jest takie ceny są podawane w euro rozumiem że resztę już na miejscu mogę dać w euro ale jak z wpłatą zaliczki?
5. Wiem o te sprawę muszę zapytać już Panią Bożenę, ale spytam jeszcze tu jak wygląda sprawa np leżaków na tych betonowych pułkach przy wodzie i ewentualnie parasoli, czy trzeba zabrać ze sobą?