napisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 26.05.2009 12:48
ufokking napisał(a)::lol: dzięki tyle to ja wiem ale z cennika wynika ze ceny są rożne i właśnie nie wiem od czego to zalezy, czy od zwiedzania części parku sie płaci inaczej? chodzi mi zwiedzanie całości chce poświecić na to cały dzień i tak czy inaczej nie ma tam odpowiedzi na wszystkie moje pytania
Bilet wstępu jest ważny na cały park na cały dzień (nawet jeśli wejdziesz jednym wejściem, potem wyjdziesz, przemieścisz się w inne miejsce i wejdziesz innym wejściem, bilet jest ważny w tym dniu; po prostu przy wejściu okazujesz ważny bilet). Stateczki i autobus nie są w cenie (płacisz osobno, nie w kasie, tylko u kierowcy czy na przystani).
Ceny różne.. hm, może chodzi o kategorie cenowe (dzieci, dorośli, oraz o wyszczególnione wycieczki stateczkami na poszczegónych trasach; wejscie do muzeum klasztornego w Visovcu...itp). Napisz dokładnie, czego nie rozumiesz (jest przecież kilka wersji językowych strony). Wodospady, twierdze, klasztory, wejscia do parku itp. masz pozaznaczane na mapie umieszczonej na stronie parku)
Foty są w googlach, w relacjach forumowiczów; moich kilka jest
tu
Pozdrawiam