Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Biograd, Vodice, Primosten szukam apartamentu sprawdzonego

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
karolina031
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolina031 » 20.05.2009 22:41

Szukam sprawdzonego apartamentu dla 2 osób w Biogradzie na Moru, Vodicach lub okolicy. W sumie interesuje mnie Północna Dalmacja. Proszę o pomoc, wyjeżdżamy z mężem ok. 23.06. Cena jaka odpowiadałaby nam za nocleg to 25-35 Euro!!!! Podaję także meil adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pyciak
Odkrywca
Vodice

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 28.05.2009 18:46

Posiadam namiar na sprawdzone apartmany w Vodicach. Cena wynosi 40 i 55 euro ale to za całość a nie od osoby. Wchodzi do nich spokojnie po 5 osób, czyli 8-11 od łba. W razie pytań proszę o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Majka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Majka » 30.05.2009 21:34

Pyciak, serdecznie dziękuję za @ :)
pozdrawiam i udanego urlopu
Leszek W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek W » 11.06.2009 13:25

Jeśli można także poproszę o jakieś namiary w Dalmacji środkowej - apartament dla 3 osób (może być dostawka). Wybieramy się około 6 lipca na 10 dni. Mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
zbysio_56_56
Odkrywca
Apartamenty

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbysio_56_56 » 12.06.2009 16:07

W miejscowości RAZANJ mam sprawdzony apartament ale dla 5 osób i powiem że cena naprawdę przystępna bo 50 euro w sezonie, przed i po sezonie to 40.
Wyposażenie jest ok
Właściciele również.
Właściciel to BARTUL, a wszystko można załatwić poprzez córkę.
Byłem tam osobiście i wróciłem zadowolony. Blisko do Szibenika Trogiru
Primosten Rogoźnica to rzut beretem
Namiary wpisać w nasze google - Razanj Bartul i wejść na stronę webograd.tportal.hr - to prywatna strona i najważniejsze bez pośredników!!!
Pozdrawiam
Leszek W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek W » 12.06.2009 17:09

Bardzo dziękuję, widzę że nawet od 4 lipca mają wolne. Mail "poleciał".
bazyl67
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl67 » 21.06.2009 20:23

Szukam sprawdzonego apartamentu dla 7 osób w terminie od 3.08.09. najlepiej w środkowej Dalmacji .
Ewentualne oferty na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
:P
falco.v
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) falco.v » 22.06.2009 08:07

Ze względu na "czynniki zewnętrzne" jestem zmuszony zrezygnować w tym roku z pobytu w apartamencie, w którym byłem z rodziną dwukrotnie. Aparatment znajduje się w Mimicach, w środkowej Dalmacji, między Omisem a Makarską.

Moja rezerwacja jest w terminie 8-22 lipca , duży apartament dla pięciu osób z pięknym, dużym balkonem, z widokiem na wyspę Brać.
Cena za apartament 60EUR.

Zainteresowanych proszę o kontakt na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Służę również wszelkimi informacjami, zdjęciami itd., również w sprawie pobytu w Plitwicach.
tencio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tencio » 29.06.2009 16:29

szukam apartamentu dla 4 osob. koniecznie widok bezposrednio na morze. termin od 7 do 12.07
prosze o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
muhomorek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) muhomorek » 01.07.2009 12:30

Szukam apartamentu dla 8 osob (2 rodzinki 2+2) najlepiej z widokiem bezposrednio na morze. termin od 9.08 do 21.08. Dalmacja południowa lub pólnocna.
prosze o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam. :wink:
agnieszkala1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnieszkala1 » 06.07.2009 18:28

A ja szukam apartamentu w Primostem dla 4 osob, najlepiej dwa pokoje, no i klimatyzacja, blisko plazy za rozsadna cene od 16 lipca 2009.Jesli nic nie znajdziemy to jedziemy w ciemno.Ale może ktos zna jakis adres sprawdzony. Bylismy juz 2 razy w CRO,raz- Marina,raz Brela na Makaarskiej riwierze. Dzieki za pomoc z gory. Pozdr. :D
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 06.07.2009 18:33

agnieszkala1 napisał(a):A ja szukam apartamentu w Primostem dla 4 osob, najlepiej dwa pokoje, no i klimatyzacja, blisko plazy za rozsadna cene od 16 lipca 2009.

Późno już ale próbuj, szukaj.... :wink:
Noclegi w Chorwacji: apartamenty i pokoje
agnieszkala1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnieszkala1 » 07.07.2009 22:24

Późno już ale próbuj, szukaj.... :wink:
Noclegi w Chorwacji: apartamenty i pokoje[/quote]

Wielkie dzieki, ale tych adresow jest zatrzesienie , dzieki jeszcze raz,pozdrawiam :D
Małgosiczka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Małgosiczka » 08.07.2009 21:02

AGNIESZKA nic się nie martw ja mam zamiar wyjechac 12.07 i jeszcze też nic nie mam ...
Nie wiem czy dostanę urlop i to niestety tak jest, dużo nerwów i ....
No ale jeśli ktoś już wrócił a ma coś sprawdzonego (to mam nadzieję, że się przyda) to chętnie poproszę o namiary ( okolice Makarskiej).
Dzieki bardzo! adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jakby ktoś wyjeżdżał w tym terminie to zapraszam :papa:
agnieszkala1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnieszkala1 » 09.07.2009 11:53

Małgosiczka,
to jest adres apartamentu w Breli, dokładnie Podrace zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link,
do makarskiej chyba z tylko kilka kilometrów. Sprawodzony, bo ja w nim byłam w 2007 roku. To jest nowy budynek ze schodami na plaze, przepiekne widoki tarasu. Mielismy apartament dla 6 osob- ok.75 m2. 2 sypilanie w kazdej lazienka, duzy przedpokoj, salon ,kuchnia wyposazona z jadalnia , klimatyzacja w salonie ale to bylo wystarczajace. Salon z kanapami ze skory bialymi nawet, TV. No po prostu jak na CRO to luksus. Placilismy 120 E, czyli 20 po osobe. Moze nie tani, ale komfortowy. W roznych miastach bylismy i na roznych plazach ale uwazam ze tam w Breli sa najpiekniejsze plaze i lazurowa woda. Jesli w Primosten nie znajdzeimy kwatery to ruszamy do breli. A moze sie spotkamy, bo widze, ze Ty tez bedziesz mniej wiecej w tym okresie :D. Na razie szukam w necie adresow i na ta chwile nic nie znalezlismy. Pozdrawiam.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone