korespondencja napisał(a):proszę o poradę co powinnam zwiedzić w Chorwacji aby było po drodze lub w przyzwoitej odległości, będę na ciowo . Kupiłam buty całe gumowe wkładane czy będą się nadawały do pływania czy może lepiej zabrać takie z gumową podeszwą i materiał na górze pozdrawiam
korespondencja napisał(a):proszę o poradę co powinnam zwiedzić w Chorwacji aby było po drodze lub w przyzwoitej odległości, będę na ciowo . Kupiłam buty całe gumowe wkładane czy będą się nadawały do pływania czy może lepiej zabrać takie z gumową podeszwą i materiał na górze pozdrawiam
JacYamaha napisał(a):korespondencja napisał(a):(...) Kupiłam buty całe gumowe wkładane czy będą się nadawały do pływania czy może lepiej zabrać takie z gumową podeszwą i materiał na górze pozdrawiam
Ani to ani to bo najlepsze są sandały
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=18297
korespondencja napisał(a):będę na ciowo
mutiaq napisał(a):a właśnie, że najlepsze sa płetwy
.... filcaki? taż dobre!korespondencja napisał(a):czy może lepiej zabrać takie z gumową podeszwą i materiał na górze