Tak oto za radą Plumka powstaje temat dotyczący spotkania plnerowego żeby sobie kapkę pofocić, a potem "zrobić małe co - nie - co "
Część wie część nie wie, że I foto-cro.pl-ener odbył się w Sandomingo.
Padła tam propozycja od Piotrka B. żeby kolejny zrobić w Bieszczadach... ja zaproponowałem kolejny raz Sandomingo, ale jestem otwarty na propozycje Piotrka bo nie powiem... Bieszczady "to je ono" jak mawiają starzy górale
Termin 1-3 maj 2009
Miejsce: Suche Rzeki w Bieszczadzkim Parku Narodowym. "Obiekt położony w miejscu rzadko odwiedzanym, nawet w sezonie turystycznym. Z myślą o grupach młodzieży przygotowano specjalne ścieżki dydaktyczne w terenie. Doskonały punkt wyjścia w góry - na Połoninę Wetlińską i Smerek."
25 miejsc noclegowych cena za os/dobę - 25 zł z pościelą, 20 zł bez pościeli (czyli pościel czyt. śpiwór we własnym zakresie)
Jeśli chodzi o możliwość wyżywienia, to jest w obiekcie kuchnia, w której można przygotowywać posiłki, jest lodówka ogólnodostępna.
Niestety najbliższy sklep jest oddalony od Stacji kilka km drogą raczej leśną i niezbyt całą jeśli chodzi o nawierzchnię
Więcej na GG pod moim avatarkiem.
Prosimy pięknie o zgłaszanie się.
W żadnym wypadku nie jest to na zasadzie zlotów, nie będzie więc biuletynów, ustalania kosztów. Ceny noclegów zostały podane tutaj... Każdy rezerwuje indywidualnie - miejsca jeszcze są. Czyli spotykamy się w jednym miejscu, ale każdy sobie sam za siebie płaci.
Tu będzie lista zgłaszających się
1. Leszek Skupin + żona + syn
2. Piotrek_B + żona + córki
3. ............
Kto następny