Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

II foto-cro.pl-ener

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran
II foto-cro.pl-ener

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 16.03.2009 09:24

Tak oto za radą Plumka powstaje temat dotyczący spotkania plnerowego żeby sobie kapkę pofocić, a potem "zrobić małe co - nie - co :mrgreen:"

Część wie część nie wie, że I foto-cro.pl-ener odbył się w Sandomingo.

Padła tam propozycja od Piotrka B. żeby kolejny zrobić w Bieszczadach... ja zaproponowałem kolejny raz Sandomingo, ale jestem otwarty na propozycje Piotrka bo nie powiem... Bieszczady "to je ono" jak mawiają starzy górale :lol:

Termin
1-3 maj 2009

Miejsce: Suche Rzeki w Bieszczadzkim Parku Narodowym. "Obiekt położony w miejscu rzadko odwiedzanym, nawet w sezonie turystycznym. Z myślą o grupach młodzieży przygotowano specjalne ścieżki dydaktyczne w terenie. Doskonały punkt wyjścia w góry - na Połoninę Wetlińską i Smerek."

Obrazek

25 miejsc noclegowych
cena za os/dobę - 25 zł z pościelą, 20 zł bez pościeli (czyli pościel czyt. śpiwór we własnym zakresie)

Jeśli chodzi o możliwość wyżywienia, to jest w obiekcie kuchnia, w której można przygotowywać posiłki, jest lodówka ogólnodostępna.

Niestety najbliższy sklep jest oddalony od Stacji kilka km drogą raczej leśną i niezbyt całą jeśli chodzi o nawierzchnię ;)

Więcej na GG pod moim avatarkiem.

Prosimy pięknie o zgłaszanie się.

W żadnym wypadku nie jest to na zasadzie zlotów, nie będzie więc biuletynów, ustalania kosztów. Ceny noclegów zostały podane tutaj... Każdy rezerwuje indywidualnie - miejsca jeszcze są. Czyli spotykamy się w jednym miejscu, ale każdy sobie sam za siebie płaci.

Tu będzie lista zgłaszających się

1. Leszek Skupin + żona + syn
2. Piotrek_B + żona + córki
3. ............

Kto następny :?:
Ostatnio edytowano 14.05.2009 12:03 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 9 razy
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 16.03.2009 09:34

Ja sie obawiam nieco, że na 1-3 noclegów już nie można niogdzie znaleźć :(

Ja się piszę na jeden dzionek :) Ale jak to będą Bieszczady, to odpadam, bo 5 godzin mam w jedną stronę heh

Prawdę powiedziawszy do Sandomierza równie daleko...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 16.03.2009 09:58

My też mamy ok 5 godzin w jedną stronę ;) dlatego termin jest 1-3 maj... dla Bieszczadów - warto :!: 8)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 16.03.2009 10:04

W Bieszczadach byłam 10 dni w październiku :) Wiem, że warto :)
Ale to będzie mój ostatni weekend przed wyjazdem do Cro i na całe 3 dni się nie wyrwę (zwłaszcza, że od 27 marca kazdy weekend spedzam gdzieś w w Polsce i Europie heh). Mogę tylko na 1 dzionek - a 10 h w trasie - trochę mi nie pasuje ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.03.2009 15:34

Plumek napisał(a):Ja sie obawiam nieco, że na 1-3 noclegów już nie można niogdzie znaleźć :(....

Można 8)
Zaklepane są tzw. "wypasione" lokale dla sztywniaków w stylu "ę", "ą'

Co do miejsca - rozmowy w toku za 2-3 dni bedę wiedział..... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.03.2009 16:21

Mam za blisko pewnie mnie nie będzie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.03.2009 17:17

zebik napisał(a):Mam za blisko pewnie mnie nie będzie.

Szkoda :lol:
Ale jakby co to zadzwoń wcześniej, żebyśmy byli w domu :wink:
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 16.03.2009 18:38

O! Kurcze, żeby było nad Bałtykiem to bym wpadł! 8)
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 16.03.2009 20:28

Jak nie będę pracował to mogę wpaść ponosić Wam torby z obiektywami :D :D
Lechu67
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechu67 » 16.03.2009 22:42

50/50, najprawdopodobniej na 1 nocleg.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 17.03.2009 08:56

Jurek napisał(a):O! Kurcze, żeby było nad Bałtykiem to bym wpadł! 8)

Jureczku... A jak już jest w górach to nie da rady :?: No niby nad morze masz bliżej, ale... góry też są piękne :D
wojan napisał(a):Jak nie będę pracował to mogę wpaść ponosić Wam torby z obiektywami :D :D

Wojanku ustaw sobie dyżury tak, żeby mieć wolne :!: Aha... torbę z obiektywami mogę sobie nosić sam :lool: nie mam ich za dużo ;) Za to miło byłoby się spotkać i zapalić ognisko lub pogrillować przed kwaterą w górach :D
Lechu67 napisał(a):50/50, najprawdopodobniej na 1 nocleg.

Lechu pokombinuj tak, żeby było 100% że przyjedziesz ;)
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 17.03.2009 17:04

a my własnie planujemy ten weekend na wyspie w Polańczyku ;-)

Spędziłam już jeden majowy weekend w Bieszczadach....CUUUDNIE było!

Pomijając fakt, że tata_Kapiszonka pół godziny po przyjeździe na wyspę raczył sobie rozerwać torebkę stawową i został na 2 tygodnie zakuty w gipsik ;-)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 18.03.2009 10:02

Czy w związku z tym mam Was wpisać na listę :?: bo rozumiem, że tak czy siak będziecie gdzie indziej, czy cały czas będziecie spędzać na wyspie :?:
LRobert
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) LRobert » 18.03.2009 23:16

Bieszczady to dobry pomysł do fotografowania. Niesty ja wtym terminie mam zaplanowane oglądanie klocków LEGO z Niemczech. :o
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.03.2009 08:36

Hehehe czyżbyśmy byli we dwie rodziny tylko :?: :twisted: ....

Piotrek znalazłeś już miejsce :?: Może ludzie czekają na konkrety :?:
Następna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja