.png)
.png)
ozyrys78 napisał(a):Tak jak rozpoczął się kryzys, wielu oszczędza i chciałoby pojechać na urlop za rozsądną cenę . Wierzcie mi, że zawsze można znaleźć coś dobrego za nieduże pieniążki. My od trzech lat jeździmy w to samo miejsce i jesteśmy zadowoleni.Bo cena nie uległa zmianie, a i warunki też nie. W tym roku jest taka sama .Taki apartament można dostać już za 35 Euro we wrześniu. Wczoraj właśnie dokonałem rezerwacji. A w sezonie chyba jest o 5 Eur droższy. Jak ktoś chce to mogę podać namiary, ale nie wiem czy jeszcze będzie wolne.
.png)
.png)
.png)
Bodzioch Marek napisał(a):drogo to czy tanio...?? dyskusja o wróbelku co ma jedna nóżkę bardziej...jeśli to apartament na 10 osób to tanio, jeśli na 2 osoby to cholernie drogo
.png)
janniko napisał(a):SVIBANJ napisał(a): ... to tanio nawet jak na pobyt nad naszym morzem
To nie jest żaden rozsądny odnośnik, ponieważ ceny nad naszym morzem są już od jakiegoś czasu "chore" i "z kapelusza"..
.png)
.png)
SVIBANJ napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):drogo to czy tanio...?? dyskusja o wróbelku co ma jedna nóżkę bardziej...jeśli to apartament na 10 osób to tanio, jeśli na 2 osoby to cholernie drogo
Nie bardzo rozumiem do czyjej wypowiedzi odnosi się to co napisałeś![]()
Jeżeli do cen które podała Ines to tym bardzie nie rozumiem. Czterdzieści kilka złotych od osoby za pobyt w apartamencie to tanio nawet jak na pobyt nad naszym morzem
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje