Witam,
w necie poza 3 bazami w Starym Gradzie, Hvarze i Jelsie nic nie znalazłem, a ponoć na wyspie są jeszcze inne centra nurkowe. Najbardziej interesuje mnie druga strona wyspy, czy znacie tam jakies "bazy" nurkowe ?
pozdrawiam
Seba
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Proszę bardzo:
TU namiary na bazy nurkowe w południowej Dalmacji, w tym i na Hvarze (są trzy bazy w samym miescie Hvar).
Z tym, że ta w St.Gradzie jest polska!
Poza tym pamiętaj, że fakt, iż baza znajduje się w jakimś konkretnym miejscu, nie znaczy, że nurkuje się tylko w pobliżu bazy; są nurkowania, na które wypływa się dosć daleko od bazy...
Na południowej stronie (tej "zatunelowej" czyli nie licząc miasta Hvar, który też na południowym brzegu) nie ma żadnych miasteczek, więc trudno tam coś takiego znaleźć; ale obiło mi się o uszy, że w lecie jest (lub do tej pory był) ktoś w Jagodnej oferujący podobne usługi.
Pozdrawiam
Bosm@n napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Proszę bardzo:
TU namiary na bazy nurkowe w południowej Dalmacji, w tym i na Hvarze (są trzy bazy w samym miescie Hvar).
Z tym, że ta w St.Gradzie jest polska!
Poza tym pamiętaj, że fakt, iż baza znajduje się w jakimś konkretnym miejscu, nie znaczy, że nurkuje się tylko w pobliżu bazy; są nurkowania, na które wypływa się dosć daleko od bazy...
Na południowej stronie (tej "zatunelowej" czyli nie licząc miasta Hvar, który też na południowym brzegu) nie ma żadnych miasteczek, więc trudno tam coś takiego znaleźć; ale obiło mi się o uszy, że w lecie jest (lub do tej pory był) ktoś w Jagodnej oferujący podobne usługi.
Pozdrawiam
Link niestety nie działa:-)
Nie mogę odszukać w necie baz na stałym lądzie:-( w okolicy Makarskiej - będę w Banskiej. NIe będę mógł przemieszczać sie na wyspy.
Jeśli to możliwe podeśli jeszcze raz linka:-)
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...