Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
polecam gorąco jeśli ktoś chciałby tu jest relacja z podróży forum/viewtopic.php?t=20057 mam też zdjęcia które mogę wrzucić na maila namiary tu: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link EDIT WRZUCAM ZDJĘCIA I PLAN ODRĘCZNIE NARYSOWANY )) NAMIARY SA W TOPIKU NA STRONIE 1 - LINK POWYŻEJ
Ostatnio edytowano 01.02.2010 09:48 przez jolamik, łącznie edytowano 3 razy
WIECIE JAK JEST ŚWIETA WIĘC W KUCHNI SIEDZE ALE W RAMACH PRZERWY POSTARAM SIĘ WYSŁAC ZDJĘCIA ALBO TU WRZUCIĆ, NAMIARY MACIE NA 1 STRONIE A JAK WPISZECIE W GOOGLE MIRA ELDIC TO NA PEWNO KILKA STRON SIĘ ZNAJDZIE
witam,
Jolamik, po ubiegłorocznym urlopie na Ciovo, jesteśmy Chorwacją zachwyceni i podążamy w tym roku Waszym szlakiem, z czego juz sie bardzo cieszę. Czy w związku z tym mogłabym z Toba nawiązać kontakt?
służe również informacjami z Dalmacji.
pozdrawiam
aaaa....żeby było na temat, muszę dodać ze wczoraj zarezerwowałam apartament u Miry i miałaby w tej materii pytanie...
mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziex!!!
grunt to dobra opinia i rewelacyjna relacja.tu brawa dla jolamika.
jak wyzej pisalam polecam rowniez Ciovo (wyspa k/Trogiru) i apartament u Vesny Sego.bomba!!!!