napisał(a) Gajus.ems » 19.07.2008 13:38
mab napisał(a):Jadac w kierunku Chorwacji jest po prawej stronie tuz przy drodze 86 ,pamietam jak powstawal przed 5 laty wiec jest to dosc nowy obiekt. noclegi o ile pamietam 15E od osoby . Gdy wracajac z Chorwacji wstapilismy do knajpki w motelu i gdy dowiedzieli sie zesmy polacy musielismy wypic "karniaka" Wegierskiej Sliwowicy oczywiscie na koszt zakladu...
ale moze rzeczywiscie ktos zna inne miejsce....
pozdrawiam
Jeżeli mogę to podam aktualną cenę, pytałem kilka dni temu i wynosiła 20 euro od osoby. Było to popołudnie, zarówno motel jak i restauracja była pusta. Sprawdziłem w kilku innych motelach i pensjonatach przy drodze nr 86 . Ceny wynosiły od 17 do 20 euro od osoby ze śniadaniem. Wszędzie było pustawo. Sam w końcu zanocowałem na pięknie położonym campie w mjsc. ZALAYOVO, około 25 km przed granicą Wegry-Słowenia. ( 2 osoby, namiot, auto - 11 euro )
Na tym campie można wynająć bungalowy, bądź przyczepę campingową. ( były tam osoby z psami )
Wracając do motelu MISSURI to podobało mi się że auto można było zaparkować tuz przy wejściu do pokoji.
Gajus