Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Oekotel Karlsdorf/Graz doba hotelowa ?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bahama
Cromaniak
Oekotel Karlsdorf/Graz doba hotelowa ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 21.06.2008 13:02

Słuchajcie koleżanki i koledzy potrzebuję informacji, której nie mogę znaleźć na stronie www.oekotel.com mianowicie , jak tam zorganizowana jest doba hoptelowa ? Wiem, że recepcja do 22.00 , do 19.00 trzymaja pokój, a kiedy można najwcześniej zamieszkać ? Będę w Graz około 11.00 i się zastanawiam, czy na zostawienie rzeczy nie będę musiał za długo czekać ? Czy ktoś ma taką informację ?

PS. Widzę, że niestety cięzko będzie uzyskać taka informację. Jutro dzwonię do hotelu.
Grzegorz6265
Autostopowicz
Doba hotelowa OEKOTEL

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz6265 » 03.07.2008 07:35

Wysłałem zapytanie do hotelu i otrzymałem odpowiedź:

Unser Hotel ist von 07.00 bis 22.00 geöffnet.

heck in ist ab 14.00 möglich.

Wir bitten um Anreise vor 18:00 Uhr und um Barzahlung bei Ankunft.

Achtung bei einer späteren Anreise bitte vor 18.00 anrufen, sonst ist das Zimmer weg!

Keine Kreditkarten!

Czyli doba hotelowa rozpoczyna się od 14.00
anetka1011
Odkrywca
Re: Doba hotelowa OEKOTEL

Nieprzeczytany postnapisał(a) anetka1011 » 03.07.2008 08:40

Nasz hotal otwarty jest od 7 do 22.
Zameldowanie jest możliwe od 14.00.
Prosimy o przyjazd przed 18.00 i płatność gotówką przy przyjeździe.
Uwaga, w przypadku przyjadzu późniejszego prosimy o telefon przed godz. 18.00, w przeciwnym razie pokój nie będzie czekał.
Nie ma możliwości płacenia kartami.
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 05.07.2008 11:55

Piszą, że od 14-stej, ale hotel pustoszeje w godzinach porannych, sprzątaczki od razu zabierają się za porządki w pokojach. Wczoraj na luzie chcieliśmy sobie wyjechać po późnym śniadanku, to 2 razy zaglądały, czy już zniknęliśmy. Na bank mają gotowe pokoje przed 14-stą, może jakby konkretnie zapytać czy możecie przyjechać wcześniej, coś by się dało zrobić.

Spaliśmy 2 razy, pierwszy raz w niedzielę 22.06 - przyjazd po 19-stej, telefon z drogi, nie było problemu. Parking pełen polskich aut, wcześnie rano na śniadaniu kolejka aż na korytarz. Śniadanie fajne.
Drugi raz - 03.07, czwartek, znowu telefon z drogi, zero problemu, przed hotelem tylko kilka aut, większość z Polski. Śniadanie późniejsze, zajęte tylko kilka stolików. Warunki w porządku. Dzieci do 12 lat gratis. Jak dla nas super.
agneess
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agneess » 13.01.2009 15:34

Rozumiem,że w tygodniu jest mniej tłoczno czyż tak?
Na stronie internetowej nie ma nic o znizkach dla dzieci do 12 lat,jest nas 2 osoby dorosłe,14-latek i 11 latek,jaka będzie cena?Na stronie podana jest za osoby dorosłe.
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 14.01.2009 15:29

agneess napisał(a):Rozumiem,że w tygodniu jest mniej tłoczno czyż tak?
Na stronie internetowej nie ma nic o znizkach dla dzieci do 12 lat,jest nas 2 osoby dorosłe,14-latek i 11 latek,jaka będzie cena?Na stronie podana jest za osoby dorosłe.

Gratis dla dzieci do 8 go roku życia wlącznie. http://www.oekotel.com/index_pol.php Innych zniżek chyba nie ma...
moscatel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) moscatel » 14.01.2009 17:20

To, co wkleiłeś to mocno nieaktualne jest, z tego co pamiętam, to ceny i informacje z 2007 r.

Tutaj aktualne informacje.
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 14.01.2009 20:32

moscatel napisał(a):To, co wkleiłeś to mocno nieaktualne jest, z tego co pamiętam, to ceny i informacje z 2007 r.

O faktycznie ! Masz rację, dobrze wiedzieć !
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 14.01.2009 21:50

Bahama napisał(a):
moscatel napisał(a):To, co wkleiłeś to mocno nieaktualne jest, z tego co pamiętam, to ceny i informacje z 2007 r.

O faktycznie ! Masz rację, dobrze wiedzieć !

Bahama czy Ty wybierasz się na Ciovo jak napisał mi Janusz ?
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 15.01.2009 06:41

AndrzejJ. napisał(a):Bahama czy Ty wybierasz się na Ciovo jak napisał mi Janusz ?

Po przeczytaniu kilku postów wiadomego autorstwa :) zwątpiłem i wstrzymałem rezerwację... Chociaż piękna chata nad zatoką, nowiuteńka, Okrug Gornji. Sam już nie wiem, szukam dalej.
Bardzo źle jest na Ciovo ???
Przy okazji chciałem zaliczyć Split, Madjugorie, Dubrownik, bo w sumie nigdy nie siedzimy z rodziną na tyłku tylko jeździmy jak szaleni :)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.01.2009 07:15

Bahama napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Bahama czy Ty wybierasz się na Ciovo jak napisał mi Janusz ?

Po przeczytaniu kilku postów wiadomego autorstwa :) zwątpiłem i wstrzymałem rezerwację... Chociaż piękna chata nad zatoką, nowiuteńka, Okrug Gornji. Sam już nie wiem, szukam dalej.
Bardzo źle jest na Ciovo ???
Przy okazji chciałem zaliczyć Split, Madjugorie, Dubrownik, bo w sumie nigdy nie siedzimy z rodziną na tyłku tylko jeździmy jak szaleni :)

Jak nie siedzicie na tyłku to tym bardziej nie Ciovo.Jedż na Rivierę Makarską .Na Split dojedziesz autostradą zjazdem od Breli ,a i Dubrownik i Medjugorie na wyciągnięcie ręki.
pozdrav :wink:
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 15.01.2009 09:20

A na tym Ciovo to tak ogólnie nieciekawie ???
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.01.2009 10:14

Bahama napisał(a):A na tym Ciovo to tak ogólnie nieciekawie ???

Nieciekawie ? Dla smakoszów cro totalna porażka.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2009 10:20

AndrzejJ. napisał(a):....Nieciekawie ? Dla smakoszów cro totalna porażka.

Endrju - jesteś niekonsekwentny w opiniach :wink:
Sam niedawno pisałeś, że tylko tam jak wskakujesz do wody to masz.......lodówkę pełną Karlovacko :lol:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 15.01.2009 10:27

AndrzejJ. napisał(a):
Bahama napisał(a):A na tym Ciovo to tak ogólnie nieciekawie ???

Nieciekawie ? Dla smakoszów cro totalna porażka.

Polemizowałbym z tym stwierdzeniem. Był wątek o Ciovo i ilu userów tyle zdań. Tu poczytaj o Okrugu
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne