Od miesiąca śledzę to fantastyczne forum - żałuje że tak późno je odnalazłam bo termin naszego pierwszego wyjazdu do Cro już tuż tuż, a ja dysponuję dość ograniczoną ilością czasu wiec nie wszystkie informacje uda mi się wyszukać.cry:
Przechodząc do rzeczy- zaplanowaliśmy wakacje od 6 do 19 lipca , pierwszy tydzień spędzamy w Primosten i tu moje pytania: Jeśli mamy rezerwację od 6.VII o której należało by wyjechać i którą trasę polecacie? z rejonów Podkarpacia jeśli mamy zamiar podróżować bez noclegu,
Kolejny tydzień spędzamy na wyspie Hvar i tu kolejne pytania: jadąc z Primosten w jaki sposób przeprawić się na wyspę ( rozumiem że promem ale z której miejscowości) i o której wyjechać aby w godzinach popołudniowych dostać się na Hvar?,
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź na jakiekolwiek z tych pytań!! Serdecznie pozdrawiam, i już Wam dziękuję Kochani Cromaniacy bo dzięki temu forum już zdobyłam wiele bezcennych informacji.
Jeśli ktoś będzie miał jakieś inne cenne wskazówki dotyczące Primosten i Hvar to również bardzo proszę