Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
w sumie nie jestem z branży, ale chyba ciut za wczesnie na ofertę na lato 2007
teraz biura podróży chyba żyją sezonem zimowym 2006/2007
ale mogę się mylić
Japona napisał(a):w sumie nie jestem z branży, ale chyba ciut za wczesnie na ofertę na lato 2007 teraz biura podróży chyba żyją sezonem zimowym 2006/2007 ale mogę się mylić
też się nie znam ale niektórzy może już mają lato 2007 sprzedane
Teraz biura zajmują się dopinaniem na ostatni guzik ofert zimowych i na tym się skupiają. Katalogi na lato 2007 zaczą sie pokazywać w styczniu w postaci "first minut" - można trafić na ciekawe promocje cenowo podobne do "last minut". Zresztą wystarczy odwiedzać strony zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, a kiedy ukaże się nowy katalog zamówić go bezpłatnie pocztą z dostawą do domku