.png)
.png)
.png)
.png)
krzychu_72 napisał(a):Tomek:
Absolutny numer jeden: MOSTAR
potem długo nic
rybna restauracja w porcie w Dubrovniku no i sam Dubrovnik (pisałem w relacji)
Hvar
wjazd na Sv. Jure
.png)
bonar napisał(a):Witam
Moje tegoroczne TOP 10 jest TUCEPI. (żadne skoki na gumie, wjazd na Sv. Jure to dopiero adrenalinka!)
pozdrav
.png)
bubbba napisał(a):bonar napisał(a):Witam
Moje tegoroczne TOP 10 jest TUCEPI. (żadne skoki na gumie, wjazd na Sv. Jure to dopiero adrenalinka!)
pozdrav
Przymierzałem się w tym roku do tego, ale postanowiłem zostawić sobie to nan następny raz. Czy faktycznie jest taak ostro (wąska droga, brak mijanek trąbienie przed zakrętem itp) jak to opisują w przewodnikach ? Silnik ostro się grzeje ?
.png)
bubbba napisał(a):bonar napisał(a):Witam
pozdrav
Przymierzałem się w tym roku do tego, ale postanowiłem zostawić sobie to nan następny raz. Czy faktycznie jest taak ostro (wąska droga, brak mijanek trąbienie przed zakrętem itp) jak to opisują w przewodnikach ? Silnik ostro się grzeje ?
.png)
.png)
.png)