Z góry dziękuję i życzę wszystkim udanych wakacji.
.png)
.png)
.png)
Vegusia napisał(a):Bo raczej 90% cromaniaków wyszukuje oferty z netu,bez BP. W ciemno troszkę strach .
.png)
Mariusz_M napisał(a):Vegusia napisał(a):Bo raczej 90% cromaniaków wyszukuje oferty z netu,bez BP. W ciemno troszkę strach .
Strach żaden. A wydaje mi się, że 50/50 jedzie w ciemno/rezerwuje wcześniej.
A może była kiedyś jakaś ankieta kto jak jedzie?
Bo wśród moich znajomych (w rózne miejsca i różnych okresach) jedzie 6 par. Wszyscy w ciemno.
.png)
.png)
Rybka3337 napisał(a):Dzięki za sugestie, ale należę do osób, które nie znoszą sytuacji "w ciemno". W tamtym roku, we wrześniu, korzystaliśmy z pośrednictwa Adriatica.net w wynajęciu noclegów w ośrodku turystycznym i było SUPER. Cena około 6-10 EUR za os/dzień. Na tereni ośrodka basen, ścieżki spacerowe, rowerowe, bary, knajpy, sklepiki. Warunki bytowe bardzo dobre (2 pokoje, aneks kuchenny, łazienka, balkon), a że dojazd był własnym samochodem, mieliśmy wolną rękę jeśli chodzi o zwiedzanie. I taka forma wypoczynku bardzo nam wszystkim odpowiedała. Stąd w tym roku podobna decyzja, ale trochę się spóżniłam i w adriatice mieli już tylko drogie noclegi i stąd Adrialin.
Wybieramy się do ośrodka do Zatonu koło Zadaru. Jeszcze tam nie byliśmy.
.png)
Vedran Lekic napisał(a):Mariusz_M napisał(a):Vegusia napisał(a):Bo raczej 90% cromaniaków wyszukuje oferty z netu,bez BP. W ciemno troszkę strach .
Bo wśród moich znajomych (w rózne miejsca i różnych okresach) jedzie 6 par. Wszyscy w ciemno.
Ludzie kochani !
mni naprawde cos dziwi... Wielkosc ludzie robie rezerwacji.. Ludzi chca wybrac... W "moich" duzo domow na ciovo " juz teraz prawie ZERO wolnego miesca... wybor zadan... I jako ciezko mni wierzec, ze ludzie ktory jada w ciemno czeka na tysiace wolnych apartrmentow... Szczerze wolne miejsce zawsze bedzie... tylko gdzie..jaka cena... to inna sprawa... Gdyby ktos na ciovo pryjechal 15.07 w ciemno, zadzownil do mnie i zapytal czy jest jake wolne miejsce... mysle ze napewno powiedzialby "niestety nie.."... nawet juz na emile... otpowiedzi jest prawie zawsze " niestety dom jest juz zajety"
.png)
.png)
.png)
Z biurem mam wszystko załatwione (taksa opłacona, ubezpieczenie na pobyt oraz droge) i sprawdzony hotelik
.png)
Bruno napisał(a):Rysiu Ty jak coś napiszesz to ...sama prawda![]()
![]()
a moje doświadczenia z pobytów w Cro...
5 razy (w sezonie) najdłuższe szukanie kwaterki...30 minut...
jadę gdzie chcę i biore co mi odpowiada..
a tak wogóle to do Chorwacji na hotel nigdy nie pojadę...
szkoda tracić to co najfajniejsze w Cro...ludzie i natura...
hotele są w Hiszpanii ...(a mnie tam nie ciągnie)![]()
Bruno
Ps
teraz też w ciemno...
.png)
atolek napisał(a):Vedran Lekic napisał(a):Mariusz_M napisał(a):Vegusia napisał(a):Bo raczej 90% cromaniaków wyszukuje oferty z netu,bez BP. W ciemno troszkę strach .
Ludzie kochani !
mni naprawde cos dziwi... Wielkosc ludzie robie rezerwacji.. Ludzi chca wybrac... W "moich" duzo domow na ciovo " juz teraz prawie ZERO wolnego miesca... wybor zadan... I jako ciezko mni wierzec, ze ludzie ktory jada w ciemno czeka na tysiace wolnych apartrmentow... Szczerze wolne miejsce zawsze bedzie... tylko gdzie..jaka cena... to inna sprawa... Gdyby ktos na ciovo pryjechal 15.07 w ciemno, zadzownil do mnie i zapytal czy jest jake wolne miejsce... mysle ze napewno powiedzialby "niestety nie.."... nawet juz na emile... otpowiedzi jest prawie zawsze " niestety dom jest juz zajety"
Vedranie kochany
- i 100% rezerwujących przyjeżdża ??
-Ciovo to specyficzna okolica-ograniczona terytorialnie-mniejsze prawdopodobieństwo czegoś wolnego-ale czy na 100% jest to niemożliwe ??
-na 5 pobytów w Cro wszystkie w ciemno - w sezonie i poza - ZERO problemów z FAJNYM WOLNYM MIEJSCEM.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje