Próbowałem już kilka razy ale chyba miałem złe podejscie albo nie wiem co.
Może odezwą sie też faceci którym nie było łatwo ale wkońcu sie udało do tego nakłonić małżonki.

as12345600 napisał(a):Dziewczyny pomózcie , jak nakłonić żonę żeby zrzuciła na plaży tę najbardziej zbędną część kostiumu ??
Może odezwą sie też faceci którym nie było łatwo ale wkońcu sie udało do tego nakłonić małżonki.
Mariusz_M napisał(a):as12345600 napisał(a):Myśle, że jak bedziecie na miejscu to się przekona. Obstawiam, że na góra 3 dzień pobytiu nie będzie miała z tym problemu - no bo kto lubi bladobiały dekold i miejsce po górnej części stroju?
as12345600 napisał(a):Dziewczyny pomózcie , jak nakłonić żonę żeby zrzuciła na plaży tę najbardziej zbędną część kostiumu ??
madzia1981 napisał(a):Nasza rada w tym momencie jest zbędna bo nikt nie zna z nas lepiej Twojej żony niż ty sam...
Pytanie "dlaczego ci tak bardzo na tym zależy?" chyba też nie należy do odpowiednich...
Uszanuj jej zdanie...to chyba najwazniejsze...
ech żeby ludzie mieli tylko takie problemy
aneta_jacek napisał(a):Pociesze Cie tylko że niektóre kobiety mają odwrotne problemy![]()
.... i tak zazdrosnych męzów że nie ma mowy nawet o kostiumie ze stringami na plaży
![]()
A tak już zupełnie poważnie: według mnie nic na siłę. Jeśli ona nie ma na to ochoty - powinieneś to uszanować myślę.