gogol napisał(a):dodatkowo:
mało estetyczne widoki na FKK
setki turystów z aparatami fotograficznymi, że nie można się dopchać do punktu widokowego ani do zabytków
ja1 napisał(a):gogol napisał(a):dodatkowo:
setki turystów z aparatami fotograficznymi, że nie można się dopchać do punktu widokowego ani do zabytków
A tak calkiem poważnie, to Fkk to jeszcze ujdzie no bo to w końcu ich plaża, ale na plażach dla wszystkich to faktycznie widoki mało estetyczne.
Już ktoś na forum pisał, że widok młodych osiemdziesiątek może źle wplywać na młodych chłopcow.
Więc niebezpieczeństwo jest.
ja1 napisał(a):gogol napisał(a):dodatkowo:
A tak calkiem poważnie, to Fkk to jeszcze ujdzie no bo to w końcu ich plaża, ale na plażach dla wszystkich to faktycznie widoki mało estetyczne.
Już ktoś na forum pisał, że widok młodych osiemdziesiątek może źle wplywać na młodych chłopcow.
Sylwia15 napisał(a):o co chodzi z tymi krętymi drogami jadranki??
woka napisał(a):ja1 napisał(a):gogol napisał(a):dodatkowo:
Na plażach dla wszystkich ... nie widziałem nigdy golasów.
robert_wr napisał(a):Sylwia15 napisał(a):o co chodzi z tymi krętymi drogami jadranki??
można się zagapić na piękne wybrzeże i zapomnieć o trzymaniu się drogi:)
a ponieważ droga ciągnie się dokładnie wzdłuż wybrzeża to odcinki proste są wyjątkiem, nie regułą.
AndrzejJ. napisał(a):Są takie.
1.słońce
2.Adriatyk
3.ostre kamienie na plażach
4.kręte drogi Jadranki
5.rakija
6.jeżowce