Też się rozmarzyłem
Syn ma Golfa I z 1992 r i ma...ten sam problem, nie mam do niego bagażnika. Poruszyłem już wszystkie znane mi źródła, nawet do Volsburgu mailowałem, nie ma. A kiedyś były
Trzeba zmienić na Golfa III Cabrio, bagażnik mam.
.png)
.png)
dasuch napisał(a):ghorgh napisał(a):vazyl, chcą ludzie pisać i czytać - to fajnie:) Ja tez jestem zainteresowany.
Jest wszystko na temat - Chorwacja, wyjazd, przygotowania...
Więc luz:):)
Ale wiem wiem, lubimy krytykować:)
Chyba tu nie chodzi o krytykę. Wątek ma tytuł: "Starym samochodem do Cro". Vazyl ma rację, jest wątek Jakim autkiem do CRO
.png)
.png)
Olo napisał(a):@ Dagiesza
powiedz prosze czy w takim Misku jak Twoj mozna spac i jechac z dzieciakami czy raczej to 2 osobowe auto ????
dzięki
Olo
.png)
.png)
Olo napisał(a):dzieki za odp. Dagiesza
powiedz mi jeszcze jedna sprawe, czy siedzac w kamperze w czasie jazdy jest szansa zapiecia pasów i ew. zamontowania fotelików ? Moje dzieci maja 5,5 i 7 lat wiec podpadaja jeszcze pod wymog fotelikowy,
a nie bede ukrywał że taki Misiek jak Twój zawsze zwracał moją uwagę w ogłoszeniach ... można go kupić za naprawdę rozsądne pieniądze co powoduje mój grad pytań w tej sprawie
sorry za OT
pozdr
Olo
.png)
.png)
piter83pl napisał(a):P.S. Nie pałęta Ci się może drogi Maćku bagażnik do SLK na dach za jakieś rozsądne pieniądze? Merc co prawda zimuje w garażu, ale sama koncepcja kabrio z bagażnikiem na dach mnie pociąga
Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi