Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zadanie tematyczne: "Pomarańczowy"

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 17.03.2009 19:58

Janusz Bajcer napisał(a):Volumen wymyślił fajną zabawę, ustalił zasady, więc każdy może w niej się zabawić, obowiązku zamieszczania zdjęć i głosowania nie ma.
Zwycięzcy konkursu nie otrzymują nagród, więc nie widzę nic złego w tym, że jakaś fotka jest już na forum czy nie.

Zgoda, zgoda, się rozumie.
Nagrodą jest dobra zabawa, a to tylko propozycja moja była.

Moje fotki to te na których pomarańczowa plama, więc jak ktoś nie chce na moje zagłosować to już wie, które odrzucić heeh :twisted: :wink:
aha... po znajomości załatwiłem i mam nie 3 a 5fotek! :D
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 17.03.2009 23:31

kulka53 napisał(a):
volumen napisał(a):Cieszy duża ilość zdjęć

......... no właśnie, a czy w związku z większą ilością zdjęć w konkursie będziemy mogli głosować na więcej czy tak jak poprzednio tylko na 3 :?: . Może będę tu osamotniony w swoim pomyśle, ale chciałbym mieć możliwość wyboru i wyróżnienia większej ilości, chociaż 5 prac :roll:

Kto wie, kto wie ;)

plavac napisał(a):A ja oglądam fotki dopiero po godzinie W. Lubię je zobaczyć wszystkie naraz i poczuć to, o czym pisał Leszek - które mówi do mnie najmocniej.
Wcześniejsze oglądanie mogłoby przytłumić świeżość uczuć :wink: :)

Ja też :D

Artur68 napisał(a):Aby ułatwić Wam wybór i jedynie słuszne głosowanie na moje fotki-przypominam ich tytuły:
1....
2....
3....
,no dobra wszystkie są pomarańczowe !
Zapomniałem dodać ,aby być w zgodzie z panującymi obecnie trendami,fotki wybierała moja Mama,aparat kupiła mi konkubina , a mój wujek jest strażakiem ( ochotnikiem ) :wink:

A konkurs prowadzi: ojca szwagra cioteczny wujek ;)

Popiel napisał(a):Moje fotki to te na których pomarańczowa plama, więc jak ktoś nie chce na moje zagłosować to już wie, które odrzucić heeh :twisted: :wink:
aha... po znajomości załatwiłem i mam nie 3 a 5fotek! :D

Po znajomości, to w głosowaniu będą tylko Twoje ;)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 18.03.2009 09:19

Ilość zdjęć to chyba dotychczasowy rekord.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.03.2009 09:43

Aby zagłosować
muszę zaopatrzyć się w sok pomarańczowy :wink:
bo wybór 10 zdjęć przysparza mnie o ból głowy :roll:
F-uncia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) F-uncia » 18.03.2009 15:18

Ojej, dlaczego aż dziesięć? 8O Ja tu się nastawiłam, że wejdę, zagłosuję na trzy już wybrane, a tu taki klops...

Zdecydowanie za dużo do wyboru. Bardziej mi się podoba głosowanie jawne - kto ile punktów i z argumentacją dlaczego... (lub bez)

No cóż, wieczorem przysiądę, ale trudny wybór...
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 18.03.2009 16:43

F-uncia napisał(a):Ojej, dlaczego aż dziesięć? 8O Ja tu się nastawiłam, że wejdę, zagłosuję na trzy już wybrane, a tu taki klops...

Zdecydowanie za dużo do wyboru. Bardziej mi się podoba głosowanie jawne - kto ile punktów i z argumentacją dlaczego... (lub bez)

No cóż, wieczorem przysiądę, ale trudny wybór...

W poprzedniej edycji były narzekania, że tylko 3 ;) I komuś nie podobało się, że jawne... I jak tu dogodzić? ;)
A poza tym, nikt nie wymaga głosowania na wszystkie 10 zdjęć, to Twój wybór, czy wykorzystasz w pełni to prawo, czy np. zagłosujesz tylko na jedno.
Więc klopsa może zjeść z jakimś piwkiem ;)
ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 23.03.2009 20:28

Kurcze, przegapiłem termin wysyłania zdjęć. Mam kilka naprawdęsuperekstrapomarańczowych, ale zaspałem... Zagłosowałem na najpiękniejsze, szkoda, że nie moje. Następnym razem przyłożę się lepiej: wyślę zdjęcia pod nickiem xxx, założe nowe konta xyz, ztxd, xtstyx, xgdf i oczywiście z każdego nowego konta zagłosuję na xxx. Tak proste, że już co inteligentniejsi croforumowicze to robią. Gratuluję pomysłu volumen!! Nie byłbym ooloo, gdybym nie stwierdził najprawdziwszej prawdy, że głupi ten regulamin. I jestem przekonany, że wyniki sam sobie ustalasz. Komu przeszkadzało jawne głosowanie??!! Tylko tobie, więc wykombinowałeś "nowy" regulamin. Czy to ty jesteś, co kiedyś drukował jakąś Mariannę, gwałconą i zabijaną wielokrotnie przez Serba? A teraz "drukujesz" wyniki?

ooloo :lol: :lol:
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 25.03.2009 21:57

Bez obrazy, ale Ty chyba jesteś inteligentny inaczej skoro tak byś zrobił,po co od razu zakładać,że ludzie oszukują? Po prostu się bawią. No ale sorki,każdy sądzi według siebie.Nie chcesz,to nie baw się, ale nie siej zamętu i doceń,że komuś się chce całą tę zabawę ciągnąć.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 26.03.2009 08:39

Nadesłano 84 zdjęcia, głosowały 54 osoby. Głos ooloo jest nieważny, gdyż głosował tylko na swoje zdjęcia (ooloo i only.ja to ta sama osoba, przynajmniej takie dostałem informacje).
:wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.03.2009 08:59

Widocznie ooloo nie wiedział, że "kłamstwo ma krótkie nogi" a "oszustwo nie popłaca".
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.03.2009 10:58

Janusz Bajcer napisał(a):..."kłamstwo ma krótkie nogi".....

Obrazek
:lool:
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 26.03.2009 11:13

jan_s1 napisał(a):Czekam na te zdjęcia z dużą nadzieją, ale jednocześnie z obawą.

Tak, czy owak, jest to konkurs dla ludzi z wyobraźnią, ponieważ moja licha wyobraźnia podpowiada mi zaledwie trzy skojarzenia: owoce o tej nazwie, pomarańczowy zachód słońca i rewolucja w sąsiednim kraju. Co by tu jeszcze?

Przepraszam, że nie doceniłem olbrzymiej inwencji i wyobraźni Autorów tych pięknych zdjęć. Gratuluję wszystkim, a szczególnie zwycięzcom.
Poprzednia strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Zadanie tematyczne: "Pomarańczowy" - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone