slapol napisał(a):M.Smith napisał(a):He he he, przyznam się szczerze , ze ten wątek to była trochę prowokacja z mojej strony , ale jak widzię osiągnołem zamierzony cel i pare osób zainteresowało się postem, co do ogłaszania końca wakacji to jestem ostatnią osobą która mogła by to powiedzieć, po prostu chciałem trochę rozruszać forumowiczów.
Pozdrawiam.
"Prowokacja", rozruszanie ludzi na forum - fajne pomysły, ale jednego nie da się ukryć - SEZON PRAWIE JEST SKOŃCZONY Napisałem "prawie", bo część osób jeszcze teraz wybiera się na wakacje do HR . Jeśli chodzi o rzeczywiste zakończenie sezonu,mam trochę inny pomysł (gdyby wypalił, wymaga na pewno założenia nowego tematu na forum, by większość osób na niego trafiła i mogła się wypowiedzieć): co sądzicie o weekendowym spotkaniu forumowiczów na np. górskiej wycieczce połączonej z ogniskiem i kosztowaniem trunków karlovackopodobnych lub propozycja innych, fajnych, niedrogich,
ciekawie położonych ośrodków, gdzie po sezonie można spotkać się i pogadać o wakacjach ...i nie tylko
Jak sądzicie?, czy grupa osób konwersująca za pośrednictwem netu jest w stanie spędzić ze sobą 2 -3 dni dobrze się bawiąc
Napiszcie, co o tym myślicie.
Pzdr
petris napisał(a):slapol napisał(a):M.Smith napisał(a):He he he, przyznam się szczerze , ze ten wątek to była trochę prowokacja z mojej strony , ale jak widzię osiągnołem zamierzony cel i pare osób zainteresowało się postem, co do ogłaszania końca wakacji to jestem ostatnią osobą która mogła by to powiedzieć, po prostu chciałem trochę rozruszać forumowiczów.
Pozdrawiam.
"Prowokacja", rozruszanie ludzi na forum - fajne pomysły, ale jednego nie da się ukryć - SEZON PRAWIE JEST SKOŃCZONY Napisałem "prawie", bo część osób jeszcze teraz wybiera się na wakacje do HR . Jeśli chodzi o rzeczywiste zakończenie sezonu,mam trochę inny pomysł (gdyby wypalił, wymaga na pewno założenia nowego tematu na forum, by większość osób na niego trafiła i mogła się wypowiedzieć): co sądzicie o weekendowym spotkaniu forumowiczów na np. górskiej wycieczce połączonej z ogniskiem i kosztowaniem trunków karlovackopodobnych lub propozycja innych, fajnych, niedrogich,
ciekawie położonych ośrodków, gdzie po sezonie można spotkać się i pogadać o wakacjach ...i nie tylko
Jak sądzicie?, czy grupa osób konwersująca za pośrednictwem netu jest w stanie spędzić ze sobą 2 -3 dni dobrze się bawiąc
Napiszcie, co o tym myślicie.
Pzdr
Swietnie moze byc Karpacz i jakas ciekawa trasa moze przez Samotnie do Szklarskiej no i ognisko jak nie ma zagrozenia, i piwko.Ciekawe spotkanie jestem za
a to ja napisał(a):Dla tych, co już wrócili , pozostaną wspomnienia oraz foto-galerie własne i te internetowe...(jak np. ta: http://www.gotocro.com/eng/gal_foto.asp?fotka=0080 )
Miłego oglądanie i...planowania przyszłych wyjazdów!
Dorota
M.Smith napisał(a):ewa.z napisał(a):Ja widziałamna plaży Włochów jedzących jeżowce wyłowione z morza.Obrzydliwe
Ewa, ja się od gospodyni na Korculi dowiedziałem, że jeżowce są ogromnym przysmakiem i są leprze nawet od kawioru, ale nie mogłem się dogadać co do sposobu i przyżądzenia, szkoda bo bym chętnie spróbował.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko