Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pustki na forum :-(

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.09.2003 18:29

A może Administrator forum coś takiego rzuci w eter? i jako gościa honorowego zaprosimy Leona?
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 21.09.2003 20:49

slapol napisał(a):
M.Smith napisał(a):He he he, przyznam się szczerze , ze ten wątek to była trochę prowokacja z mojej strony :twisted: , ale jak widzię osiągnołem zamierzony cel i pare osób zainteresowało się postem, co do ogłaszania końca wakacji to jestem ostatnią osobą która mogła by to powiedzieć, po prostu chciałem trochę rozruszać forumowiczów.
Pozdrawiam. :lol:

"Prowokacja", rozruszanie ludzi na forum - fajne pomysły, ale jednego nie da się ukryć - SEZON PRAWIE JEST SKOŃCZONY :cry: Napisałem "prawie", bo część osób jeszcze teraz wybiera się na wakacje do HR . Jeśli chodzi o rzeczywiste zakończenie sezonu,mam trochę inny pomysł (gdyby wypalił, wymaga na pewno założenia nowego tematu na forum, by większość osób na niego trafiła i mogła się wypowiedzieć): co sądzicie o weekendowym spotkaniu forumowiczów na np. górskiej wycieczce połączonej z ogniskiem i kosztowaniem trunków karlovackopodobnych :?: :?: lub propozycja innych, fajnych, niedrogich,
ciekawie położonych ośrodków, gdzie po sezonie można spotkać się i pogadać o wakacjach ...i nie tylko :?:
Jak sądzicie?, czy grupa osób konwersująca za pośrednictwem netu jest w stanie spędzić ze sobą 2 -3 dni dobrze się bawiąc :?:
Napiszcie, co o tym myślicie.
Pzdr :)

Swietnie :!: moze byc Karpacz i jakas ciekawa trasa moze przez Samotnie do Szklarskiej no i ognisko :?: jak nie ma zagrozenia, i piwko.Ciekawe spotkanie :!: jestem za :!:
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 22.09.2003 07:54

M.Smith napisał(a):Może pęk wstążek na antence w kolorach CRO.PL ????

Wyglądalibyśmy wtedy jak repliki staropolskiego wozu ludowego, coś pomiędzy Łowiczem a Krakowem, ale przecież należy propagować swoją kulturę narodową. :wink:
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 22.09.2003 13:53

petris napisał(a):
slapol napisał(a):
M.Smith napisał(a):He he he, przyznam się szczerze , ze ten wątek to była trochę prowokacja z mojej strony :twisted: , ale jak widzię osiągnołem zamierzony cel i pare osób zainteresowało się postem, co do ogłaszania końca wakacji to jestem ostatnią osobą która mogła by to powiedzieć, po prostu chciałem trochę rozruszać forumowiczów.
Pozdrawiam. :lol:

"Prowokacja", rozruszanie ludzi na forum - fajne pomysły, ale jednego nie da się ukryć - SEZON PRAWIE JEST SKOŃCZONY :cry: Napisałem "prawie", bo część osób jeszcze teraz wybiera się na wakacje do HR . Jeśli chodzi o rzeczywiste zakończenie sezonu,mam trochę inny pomysł (gdyby wypalił, wymaga na pewno założenia nowego tematu na forum, by większość osób na niego trafiła i mogła się wypowiedzieć): co sądzicie o weekendowym spotkaniu forumowiczów na np. górskiej wycieczce połączonej z ogniskiem i kosztowaniem trunków karlovackopodobnych :?: :?: lub propozycja innych, fajnych, niedrogich,
ciekawie położonych ośrodków, gdzie po sezonie można spotkać się i pogadać o wakacjach ...i nie tylko :?:
Jak sądzicie?, czy grupa osób konwersująca za pośrednictwem netu jest w stanie spędzić ze sobą 2 -3 dni dobrze się bawiąc :?:
Napiszcie, co o tym myślicie.
Pzdr :)

Swietnie :!: moze byc Karpacz i jakas ciekawa trasa moze przez Samotnie do Szklarskiej no i ognisko :?: jak nie ma zagrozenia, i piwko.Ciekawe spotkanie :!: jestem za :!:

Patrzę na to realnie i jakoś nie widzę raczej takiej możliwości. Skoro problem jest z odwiedzeniem forum, to komu będzie się chciało się zebrać i jechać na spotkanie na drugi (lub prawie drugi) koniec Polski. Ale takie lokalne spotkania uważam za wysoce możliwe.
Pzdr
Przekonajcie mnie, że jest inaczej
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 22.09.2003 14:00

Pomysł ogólnopolskiego zjazdu cromaniaków jest naprawdę niezły. Miejsce można wspólnie ustalić w ten sposób aby każdemu odpowiadało. Zresztą Karpacz jest super mimo, że dla tych ze wschodu to trochę daleko. Większym problemem jest ustalenie terminu. Każdy gdzieś pracuje a dzisiaj praca często przeciąga się na weekend. Ale trzeba próbować. Można też spotkać się bardziej regionalnie, ale to nie to samo, co w pełnym gronie. Może ktoś zaproponuje jakiś termin?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2003 18:26

Pozwoliłem sobie na założenie nowego tematu dotyczącego ew. spotkania forumowiczów. Mam nadzieję na wypowiedzi jeszcze większej grupy osób.
Dzięki za Wasze opinie,
Pzdr.
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 23.09.2003 06:39

Jestem za...i góry są piękne na takie spotkania... ale może weżniemy poprawkę na północną Polskę.....proponuje na zlot Cromaniaków wybrać jakieś miejsce w centralnej Polsce :) (może np. Turek) Co wy na to??
Ps.
Ale jakby nawet do Karpacza trza było jechać to Bydgoszcz przyjedzie :)
ewa.z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.z » 23.09.2003 07:24

Skubi napisał(a):
ewa.z napisał(a):A może rzeczywiście mała naklejka na przedniej szybie? Wstążki też.

Mała nalejka, ale dająca się łatwo zuważyć. OK :!: Tylko, jak miałaby wyglądać :?:
:D

Naklejka jest w forum pt: Społeczność Cro. Na pewno znajdziesz.
ewa.z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.z » 23.09.2003 07:28

a to ja napisał(a):Dla tych, co już wrócili , pozostaną wspomnienia oraz foto-galerie własne i te internetowe...(jak np. ta: http://www.gotocro.com/eng/gal_foto.asp?fotka=0080 )
Miłego oglądanie i...planowania przyszłych wyjazdów!
Dorota

Te zdjęcia są cudowne!!!!! Dzięki, że je zamieściłaś, widoczek małej zatoczki jest już jako tapeta na moim komputerze :lol:
Oksanka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oksanka » 26.09.2003 11:32

M.Smith napisał(a):
ewa.z napisał(a):Ja widziałamna plaży Włochów jedzących jeżowce wyłowione z morza.Obrzydliwe :!:

Ewa, ja się od gospodyni na Korculi dowiedziałem, że jeżowce są ogromnym przysmakiem i są leprze nawet od kawioru, ale nie mogłem się dogadać co do sposobu i przyżądzenia, szkoda bo bym chętnie spróbował.

Jeżowce je się zupełnie na surowo.
Zjada się ich wnętrzności :lol:
Może brzmi to niesmacznie, ale jedzenie
małż i ostryg polega dokładnie na tym samym.
Pozdrawiam :smo:
ewa.z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.z » 26.09.2003 12:42

Tych również nie jadam.
gosc

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosc » 26.09.2003 12:50

w jedzeniu jezowcow wioda prym wlosi a wyglada to ochydnie bynajmniej dla mnie pozdrowienia
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko