rajcro napisał(a):Fantastyczna relacja, gratuluję.... We wrześniu jedziemy na Korsykę i mam nadzieję, że zobacze równie piękne widoczki

Warto również zajrzeć na sąsiednią Sardynię.
Pozdrawiam,
Wojtek
rajcro napisał(a):Fantastyczna relacja, gratuluję.... We wrześniu jedziemy na Korsykę i mam nadzieję, że zobacze równie piękne widoczki
Franz napisał(a):celem następnego dnia stała się Paglia Orba - korsykański Matterhorn.
Franz napisał(a):Tradycyjne, wieczorne przygotowania.
kulka53 napisał(a):Nie no.... na TO naprawdę da się wejść![]()
![]()
Myślałem, że pisząc o tym w poprzednich odcinkach żartujesz
mariusz-w napisał(a):Wygląda jak część krateru ... czynnego, dymiącego wulkanu !
Franz napisał(a):o ile do tej pory mieliśmy góry wyłącznie dla siebie, to teraz mamy już liczne towarzystwo.
kulka53 napisał(a):Zdjęcia i pokazane na nich widoki imponujące, kolor skał, zieleń traw i to niebo, rewelacja
piotrf napisał(a):Franz napisał(a):Fajnie, że jest nas dwóch.![]()
Tiaaaa . . . czy aby na pewno . . .
Joanka23 napisał(a):Pewne to jest to, że śledząc te relacje to człowiekowi dech zapiera z wrażenia i słów brakuje... Nie ma co się dziwić, że odwiedzający nie chcą autora rozpraszać...![]()
Franz napisał(a):Pamiętam taki kawał z podręcznika do rumuńskiego:
- To ja ci ofiarowałem najnowszy egzemplarz mojej książki, a ty nie zdobyłeś się nawet na to, by sklejone kartki porozcinać??
- Wiesz, pałałem taką żądzą szybkiego przeczytania, że nawet nie miałem czasu na rozcinanie...