Hejka - w końcu udało się sfinalizować temat. Niestety trochę to trwało, ale jak to przed urlopem - na wszystko brakuje czasu.
Ale konkretnie - wybrałem ubezpieczenie w wariancie Assistance Lux. Nie będę przytaczał warunków ponieważ każdy może je zweryfikować na stronie internetowej, chociażby tutaj: OWU
Za to ubezpieczenie na 16 dni zapłaciłem 53PLN. Rewelacyjna oferta w stosunku do tego co w zamian oferują. Mam nadzieję, że nie będę musiał z niej korzystać. Nie będę dalej zachwalał - każdy z Was sam może sobie to zweryfikować. Ważne - dementuję twierdzenia innych jakoby trzeba było mieć OC w Generali, aby kupić u nich Assistance - nie trzeba.
Dodatkowo zakupiłem jeszcze komplet ubezpieczeń KL, Assistance (zdrowotny), NNW i OC za 159PLN również na 16 dni (dla 2 osób dorosłych i 2 dzieci) warunki oferty poniżej:
Jeżeli ktokolwiek w okolicach Katowic będzie chciał kontakt do agentki z Katowic - chętnie przekażę nr telefonu. Poza tym wszystko załatwione przez telefon, a polisy dostarczone do domu - to lubię
Pozdrawiam i życzę wszystkim udanych i bezproblemowych wakacji. Obyśmy Wszyscy po nich mogli stwierdzić, że wydaliśmy tą kasę na marne