Znaczy się, podążasz?
To fajnie.
Strasznie dużo atrakcji będzie w najbliższym czasie.
Festiwal Skrzyżowanie Kultur ciekawie się zapowiada.
Miałem ostatnio próbkę tego na Próżnej i na Brzeskiej. Muszę zdjęcia obrobić i pokazać bym chciał starą Warszawę, a już mam zaległości ...
Dziś:
Latające pieski będą
Pole Mokotowskie ... Dziecko tu lubi przychodzić. Ja też sobie ciągle obiecuję śladami
Kapuścińskiego przejść, ale ciągle mi nie po drodze.
Bardzo dużo parków zrewaloryzowali w Warszawie i nie mogę się zdecydować, od którego zacząć ...
Zresztą tu ciężko zaparkować. Niemniej, dojechałem w końcu ...
Sobota, piękna pogoda, park jest chętnie odwiedzany przez wszystkich, nie tylko okolicznych mieszkańców.
Mówiłem już - dzieciak tu lubi przyjeżdżać.
Niedawno jeszcze nie wyglądało to tak różowo. Były zakusy, żeby sprzedać te tereny deweloperom, którzy wybudują tu kolejne getto, z małymi mieszkaniami, za które przyjdzie płacić jeszcze wnukom dziś się tam osiedlającym, ale, na szczęście, ktoś się w porę opamiętał.
Sielanka ...
A to?:
Zestaw składający się z A - dużego i B - małego psa, trochę nie funkcjonował,
gdyż duży z uwielbieniem skakał do wody, co wyraźnie napawało małego psa obrzydzeniem i na każdą próbę wepchnięcia do wody reagował gwałtownymi protestami.
Nie dał się namówić. Przynajmniej nie przy mnie. No cóż, pies malutki, wody dużo ...
No, ale skoro już na psy zeszliśmy, to czas wrócić do tematu, który nas tu przywiódł.
Pojawiły się boksy z psami, stragany ...
Przyszliśmy obejrzeć, we fragmentach co prawda, ale i tak nam się podobało:
cdn.