napisał(a) Roxi » 29.08.2011 15:25
Ania W napisał(a):Mam nadzieję, że miejsce się znajdzie w czytelni, bo chętnie do całej ferajny dołączę.
Serdecznie pozdrawiam.
Miejsca u nas dostatek.
Na forum mamy przecież samych dżentelmenów, to w razie problemów, na pewno Ci któryś ustąpi miejsca
25 Lipiec- poniedziałek: Z jak ZadarChyba jeszcze nie przyzwyczaiłam się do tego, że nie trzeba pakować się do pracy i wstałam tak jak trzeba o 5.50. Oprzytomniałam i z błogim uśmiechem przewróciłam się na drugi boczek
W poniedziałkowych planach był Zadar.
Przed wyjazdem, nie mogło być inaczej i poszliśmy powiedzieć dzień dobry Jadranowi, który zachęcał i wabił do kąpieli
Podczas spacerku trafiliśmy na myśliwego, który codziennie rano nurkował z kuszą i polował na rybki.
Jakiś czas temu myślałam, że takie polowania są zabronione. Jak się okazało jednak nie są, ale trzeba spełnić jeden podstawowy warunek- nie można polować w sprzęcie nurkowym. To po to żeby wyrównać szanse pod wodą. My polujemy, a ryby uciekają.
Trochę mi się to nie podobało, do czasu jak Pan złapał ośmiornicę i zaprosił na degustację
Po drodze do Zadaru nie mogło obyć się bez obowiązkowych przystanków
Dojechaliśmy do Zadaru i zabraliśmy się za spacerek.
O samym Zadarze było już pisane na forum nie raz i nie dwa, więc ja ograniczę się do wklejenia kilku fotek.
I tutaj chciałabym serdecznie pozdrowić spotkanego na placu Cromaniaka, który machał mi czapeczką przed obiektywem
Był i czas na odpoczynek w cichych zakamarkach parku
I tak nam minął Zadar. Na campie bylśmy na tyle wcześnie, że wzięliśmy płetwy i maski w ręce i polecieliśmy na plażę
Cdn poniedziałku...
Ostatnio edytowano 18.02.2014 11:12 przez
Roxi, łącznie edytowano 3 razy