To tam przeczytałem po raz pierwszy o Czarnogórze, w tym i Twoje wątki
.png)
ebolec napisał(a):Janniko, vel Jannik- a mnie smuci, że forum mojebalkany stoczyły się. Serio mówię![]()
To tam przeczytałem po raz pierwszy o Czarnogórze, w tym i Twoje wątki
.png)
.png)
.png)
ebolec napisał(a):Jacek S, a bądź tak uprzejmy i wskaż mi proszę gdzie mamy w Polsce czyste powietrze. Wyglądając ze swojego okna widzę kominy elektrowni i oddycham zanieczyszczonym powietrzem (a niky u mnie w domu nie pali)
ebolec napisał(a):Jacek S, a bądź tak uprzejmy i wskaż mi proszę gdzie mamy w Polsce czyste powietrze.
.png)
.png)
Jacek S napisał(a):[zczerze współczuję...

.png)
.png)
ebolec napisał(a):...a czym to sobie zasłużyłem ,że aż dwaj moderatorzy piszą do mnie na temat kolegi AndrzejJ.
I w dodatku moderator z Nowego Sącza (bez urazy) zachęca mnie do jeszcze większego zainteresowania się kolegą AndrzejJ.![]()
No niesamowite dosłownie
janniko napisał(a):Ależeście sobie, Panowie, ulżyli.. no i chwatit!
Nie palę od lat kilku (7 lub 8 .. nie pamiętam), ale ubolewam nad jutrzejszą gehenną palaczy... i współczuję serdecznie.
Niedługo zabronią palić na ulicach, w samochodach, na balkonach, a potem w domach (może w piwnicach wyznaczą miejsca i podadzą godziny, w których można palić)!
Powiedzą nam co mamy jeść, jak chodzić ubrani, jak myśleć i co mówić, jak wychowywać własne dziecko (a jak nie usłuchamy, to zabiorą), jakiego wybrać partnera itp itd.
Quo vadis, do k.. nędzy nasz świecie!?
Taki świat zmierza ku wielkiej czarnej dupie, w której będzie sterylnie i zdrowo, bez fajek, tłustego żarcia, bez starości (eutanazja), bez przestępstw (obroże) itp itd... ale nic nie zmieni faktu, ze będzie to wielka czarna dupa!!!
Popieram palaczy z całego serca i mam nadzieję, że ci co to wymyślili uduszą się czystym i nieskażonym powietrzem szybciej niż palacze umrą na płuca!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()