Marshall napisał(a):Zdjęcia super oddają atmosferę pod wodą. Bardzo podoba mi się Canon D10, mam takie pytania do kolegi longtom: Czy pod wodą można używać zoomu Lampa błyskowa włącza się pod wodą zawsze czy tylko podczas słabego oświetlenia Do zdjęć podwodnych jest specjalny tryb, czy zdjęcia robisz z ustawienia AUTO. Z góry dzięki. Nie znudził Ci się ten aparat Jestem na etapie poszukiwań takiego
d@rkoś napisał(a):longtom
Wielki szacun za foty
Musze czekać jeszcze 20 dni żeby tam być...
Wklejaj chłopie wklejaj dajesz ludziom marzyć i wspominać
Tymona napisał(a):Mnie tam też to zdjęcie zatrzymało na dłużejCrayfish napisał(a):.. i nie ma więcej pytań. DOSKONAŁE !
A tak poza tym chętnie przespacerowałam się z Wami Vsarskimi i Rovinskimi uliczkami One to jednak urokliwe są
pozdrawiam
Tymona napisał(a):
No i jakiego ładnego jelonka udało Wam się ustrzelić. To zdecydowanie jeden z ulubionych owadów mojego dziecięcia, który zna go tylko z opowieści i zdjęć, bo na żywo nam się nigdy nie udało go zobaczyć. A tu proszę- po prostu do Cro trzeba pojechać
pozdrawiam
dangol napisał(a):Hej
Chorawcką przygodę z widokami od strony morza mam już za sobą, to jakoś mi się udało przeżyć , ale po osobistym oglądnięciu widoczków podwodnych pewnie już by mnie nigdy więcej nie mogło być na forum i gdziekolwiek indziej... Na szczęście nie muszę narażać życia , a podwodny świat i tak zobaczę zagłębiając się nie w morskiej toni, lecz w Twojej relacji
Pozdrawiam serdecznie
Powrót do Nasze relacje z podróży