Marshall napisał(a):Zdjęcia super oddają atmosferę pod wodą. Bardzo podoba mi się Canon D10, mam takie pytania do kolegi longtom: Czy pod wodą można używać zoomuLampa błyskowa włącza się pod wodą zawsze czy tylko podczas słabego oświetlenia
Do zdjęć podwodnych jest specjalny tryb, czy zdjęcia robisz z ustawienia AUTO. Z góry dzięki. Nie znudził Ci się ten aparat
Jestem na etapie poszukiwań takiego
d@rkoś napisał(a):longtom
Wielki szacun za foty
Musze czekać jeszcze 20 dni żeby tam być...
Wklejaj chłopie wklejaj dajesz ludziom marzyć i wspominać
Tymona napisał(a):Mnie tam też to zdjęcie zatrzymało na dłużejCrayfish napisał(a):.. i nie ma więcej pytań. DOSKONAŁE !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A tak poza tym chętnie przespacerowałam się z Wami Vsarskimi i Rovinskimi uliczkamiOne to jednak urokliwe są
![]()
![]()
pozdrawiam
Tymona napisał(a):
No i jakiego ładnego jelonka udało Wam się ustrzelić. To zdecydowanie jeden z ulubionych owadów mojego dziecięcia, który zna go tylko z opowieści i zdjęć, bo na żywo nam się nigdy nie udało go zobaczyć. A tu proszę- po prostu do Cro trzeba pojechać
pozdrawiam
dangol napisał(a):Hej![]()
![]()
Chorawcką przygodę z widokami od strony morza mam już za sobą, to jakoś mi się udało przeżyć, ale po osobistym oglądnięciu widoczków podwodnych pewnie już by mnie
nigdy więcej nie mogło być na forum i gdziekolwiek indziej... Na szczęście nie muszę narażać życia
, a podwodny świat i tak zobaczę
zagłębiając się nie w morskiej toni, lecz w Twojej relacji
![]()
Pozdrawiam serdecznie
Powrót do Nasze relacje z podróży