W oczekiwaniu na czereśnie , kontynuuję lilie zaproponowane przez przez smoki3 :
longtom napisał(a):hajduczek napisał(a):luuuudzie lato......a wiecie czego mi tu brakuje......zdjęć czeresinek ja nie mam gdzie pstryknąc ,jedynie na straganie
Apel
Ja chcemmm czeresinki
15zł kg
dangol napisał(a):.....
longtom napisał(a):Lidia K napisał(a):Dla dobra rosnących wspaniałych okazów storczyka nie podam dokładnych informacji gdzie ta łąka była. A była przy drodze do Jaskini Niedźwiedziej (Kletno, Sudety).
Gratuluję storczyka i zazdroszczę spaceru (Śnieżnik?)
dangol napisał(a):Lidia K napisał(a):I nagle oniemiałam z wrażenia, bo........................
[odkryłam, że to coś to STORCZYK plamisty
Ja też podczas niedzielnej wędrówki natknęłam się na storczyka - dla odmiany przy lesnej ścieżce niedaleko od Jesenika. Trochę bardziej niepozorny, ale jednak storczyk , a konkretnie podkolan biały:
longtom napisał(a):Lidia K napisał(a):Proszę, poczęstujcie się
To ja sobie wezmę garstkę na drogę. Za 3 godz. ruszamy do Cro. Pozdrowimy Istrię Cres i Krk od Was
longtom napisał(a):Lidia K napisał(a):Proszę, poczęstujcie się
To ja sobie wezmę garstkę na drogę. Za 3 godz. ruszamy do Cro. Pozdrowimy Istrię Cres i Krk od Was
weldon napisał(a):Nigdy nie lubiłem wiśni. Zawsze były jakieś takie małe, kwaśne ...
weldon napisał(a):A drylujesz? Raz w życiu zrobiłem na wiśniach,
to znaczy w ogóle, raz w życiu zrobiłem nalewkę ....
Piotrek_B napisał(a):Jakby było więcej maniaków domowych produkcji to może założymy wątek żeby powymieniać się przepisami ?
Powrót do FotoCroClub - dyskusja