Leszek Skupin napisał(a):Dzień dobry ... trafił mnie chyba dzisiaj jakiś niż umysłowy .......... lepiej skończyć pracę i iść do domu
Jolanda napisał(a):A to tak,Ola żeby cieplej było ( kurcze zła jestem bo mi coś komp nie gada ) ...
weldon napisał(a):Ikonkom pomogłem. Kazałem jej lapka postawić na boku
O GG chodzi ... masz dychę? Do wyp... wywalenia.
Gdzieś tu, dawno temu, pisałem Jackowi, jak tego niedopracowanego badziewia obejść. Może znajdziesz.
Po prostu zapomnij o nim, zainstaluj jakąś stabilna wersję i skopiuj archiwum.
weldon napisał(a):JacYamaha napisał(a):(...)
Jacku, oprócz tego, że jest to beta, więc strasznie niestabilna (jak widać ) wersja
i że programiści od GG są do dupy (przepraszam za wyrażenie), to jeszcze za wcześnie, żeby ten błąd był juz poprawiony.
Najlepiej przejść na coś innego - Miranda, Tlen, Aqq - no ale ...
Powiem ci co ja zrobiłem - tez mam dyche, więc potraktowałem to prewencyjnie -
1. ściągnąłem wersję 8 - Nowe GG ver. 8.0 build 10102
2. instalujesz to tak jak będzie chciało - c:\program files\nowe Gadu-Gadu
(nie nadpisuj dziesiątki!)
3. numer i hasło GG masz?
4. po instalacji robisz jak przy pierwszym uruchomieniu - wpisujesz dane itd.
zahacz - ściągnij kontakty z serwera
Jeżeli zależy ci na archiwum - tu jest opisane jak to zrobić ggundel'em
Przy okazji, możesz spróbować zainstalować baner killera - usuwa reklamy.
renatalato napisał(a):Josko Bulic napisał(a):Dobro jutro Polska.W Poznańu chmurowato-burowato,żimno ,brak slonca, jeszcze troch zaćme padać,niechce take nepogode buuuuuuuu
Mam to samo Josko, ale pocieszam się tym że już za 45 dni Hvar
renatalato napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Dzień dobry ... trafił mnie chyba dzisiaj jakiś niż umysłowy .......... lepiej skończyć pracę i iść do domu
Zielony, sprawdź swój biorytm
http://rozrywka.onet.pl/biorytm/
Biorytm intelektualny -99, tendencja wzrostowa
Uwaga! Kryzys! Każdemu co jakiś czas się on zdarza i nie musi być specjalnie groźny. Wystarczy zwolnić obroty, nie oczekiwać od siebie zbyt wiele i na krótki czas odłożyć trudne decyzje, lub ryzykowne interesy. Zajmij umysł przyjemną rozrywką, poćwicz medytację. To dużo lepsza propozycja na dziś, niż zadręczanie się myśleniem, którego owoce będą wątpliwe.
Ilość przeżytych dni:
14017
Janusz Bajcer napisał(a):renatalato napisał(a):Josko Bulic napisał(a):Dobro jutro Polska.W Poznańu chmurowato-burowato,żimno ,brak slonca, jeszcze troch zaćme padać,niechce take nepogode buuuuuuuu
Mam to samo Josko, ale pocieszam się tym że już za 45 dni Hvar
W Nowym Sączu też leje, ale być może za ok. 45 dni też będzie Hvar
W tym tygodniu wyjazd powinien się ostatecznie wyjaśnić
Leszek Skupin napisał(a):Wystarczy zwolnić obroty, nie oczekiwać od siebie zbyt wiele i na krótki czas odłożyć trudne decyzje, lub ryzykowne interesy. Zajmij umysł przyjemną rozrywką, poćwicz medytację. To dużo lepsza propozycja na dziś, niż zadręczanie się myśleniem, którego owoce będą wątpliwe.
Idę do domu medytować
Może być gorzej tylko o 1
O kurdeIlość przeżytych dni:
14017
weldon napisał(a):A ja mam "Biorytm intelektualny 86, tendencja spadkowa"
To co będzie przy stanie takim jak u Leszka?
Leszek, to ty też jesteś waga?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko