Viola wskakuj na skojarzenia tam już się robi gorąco..hajduczek napisał(a):
he he heno to widzę,że zaczynamy tematy "po 22"
Jolanda napisał(a):co mam trzymac.. ..jak mój na noccehajduczek napisał(a):
i tak trzymać
mariusz-w napisał(a):
... na razie z aparatu zadowolony, z kręgosłupa mniej ... boli, chodzić nie mogę.
Zadowolony też , że Piotrek kupił ...lepiej obeznany na sprzęcie foto, to co podpowie ....a po za tym to człowiek "ze Stolicy"... to Wiesz !
hajduczek napisał(a):...-"Baaasiaaa leć no po mopa ,bo Panu z ptaka kapie"
no to Dobranoc
Jeszcze nie śpie Ola, gadaj co nowego,tylko już nic o pogodzie proszę ... A Olu zapomniałam ci podziękowac( to w kwestii tych fotek w ruchu... )dużo sie od was uczę ...hym na co wcześniej nie zwracałam uwagi... dzięki, za miłe słowaMuliness napisał(a):Jola nie idź spać pogadaj ze mną hehehhe
Olu a ja myślałam że już kupiłaś bo pisałaś (szczudła)a co do tortu no to bezapelacyjnie musi,tradycja a jaki zamówiłaś (chodzi mi o kształt) książka czy hostiia...czy jakiś inny( już zapisałam dziękiMuliness napisał(a):Kupiłam wreszcie buty;) np tort wogóle Jola po co na komunii jest tort ? to nie urodziny ale no jak ma być to zamówiłam
Ale wódki to nie chciałaś kupić jak powinna byćMuliness napisał(a):to nie urodziny ale no jak ma być to zamówiłam
Joanka23 napisał(a):sorki, że się wtrącę, ale moim zdaniem wcale nie musi być tortu, możesz podać lody i też będzie ok. Ale z drugiej strony tort - jest to jednak taki fajny punkt "programu", że dzieciaki pamiętają więc może warto, tym bardziej, że na lody to trochę zimno, ups, miało nie być o pogodzie
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko