termondar napisał(a):Jadę na jakieś koszmarne szkolenie, będzie ciężki dzień
Bez śniadania?!?
renatalato napisał(a):
Przynajmniej nie pada jak wczoraj, śnieg, grad i deszcz na zmianę i pięć minut słoneczka.
JacYamaha napisał(a):Z rana przy "otwieraniu" kompa - pobierz aktualizację GG - no to pobrałem i teraz przy uruchamianiu mam:
gg.exe - Zły obraz
Aplikacja lub biblioteka DLL C:\Program Files\Gadu-Gadu 10\QtWebKit4.dll nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.
JacYamaha napisał(a):Z rana przy "otwieraniu" kompa - pobierz aktualizację GG - no to pobrałem i teraz przy uruchamianiu mam:
gg.exe - Zły obraz
Aplikacja lub biblioteka DLL C:\Program Files\Gadu-Gadu 10\QtWebKit4.dll nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.
weldon napisał(a):JacYamaha napisał(a):Z rana przy "otwieraniu" kompa - pobierz aktualizację GG - no to pobrałem i teraz przy uruchamianiu mam:
gg.exe - Zły obraz
Dycha na siódemce albo na Viście?
Standard. Dycha chodzi na XP. Spróbuj wyinstalować samą poprawkę,
a jak nie .... to nie wiem
Pewnie robisz backup archiwum i danych, robisz deinstalkę całości i instalujesz starą wersję?
Ale poczekaj jeszcze, może kto ma jaką łatkę na to. Ja nie znalazłem
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko