Ciekawy sprzęt. Szczerze mówiąc nie wiedziałem o istnieniu czegoś takiego.
Z podobnych rzeczy, to jeżdziłem tylko na skibobie
.png)
Roksa_ napisał(a):Nikt nie pisze o Korbielowie i o Pilsku? Jak w tym roku się jeździ w tamtych rejonach?
Szusowanie rok temu wspominam bardzo miło i jakoś tak mnie korci żeby w weekend tam zawitać. Kolana trochę odpoczęły po intensywnym tygodniu na Słowacji, to można szaleć dalej... puki jest śnieg
.png)
Interseal napisał(a):Ciekawy sprzęt. Szczerze mówiąc nie wiedziałem o istnieniu czegoś takiego.
.png)
Arek napisał(a):Interseal napisał(a):Ciekawy sprzęt. Szczerze mówiąc nie wiedziałem o istnieniu czegoś takiego.
Skiboby pamiętam ze szczenięcych czasów - nie jeździłem, ale widziałem je w akcji na Laworcie. Ale to wyższa szkoła jazdy niż na Trikke Skki, bo te jest rewelacyjnie proste w prowadzeniu.
.png)
Roksa_ napisał(a):Nikt nie pisze o Korbielowie i o Pilsku? Jak w tym roku się jeździ w tamtych rejonach?
.png)
Roksa_ napisał(a):Nikt nie pisze o Korbielowie i o Pilsku? Jak w tym roku się jeździ w tamtych rejonach?...
.png)
armar napisał(a):Roksa_ napisał(a):Nikt nie pisze o Korbielowie i o Pilsku? Jak w tym roku się jeździ w tamtych rejonach?
Koledzy mnie namawiali na sylwka w schronisku na Hali Miziowej . Naszczęście nie dalem sie namówić .... a śniegu było zero dosłownie , przyszedł cieplny wiatr i wszystko stopił
.png)
Interseal napisał(a):P.S. Na zdjęciach widać podpory jakiegoś wyciągu, ewidentnie kszesełkowego (nie wspominasz o nim), czy to nowo zaczęta inwestycja w ośrodku?
maslinka napisał(a):Ależ ja jestem gapa! Dopiero dzisiaj zauważyłam, że dopisałeś potem to pytanie...
maslinka napisał(a):P.S. Co do nartek w ten weekend, to chyba będziemy na Świniorce w niedzielę
.png)
.png)
Interseal napisał(a):P.S. Ja byłem dziś na przechadzce rakietowej zielonym szlakiem i odpoczywałem około godziny w budce obsługi wyciągu na górze Świniorce. Po Agnieszce - Maslince ani śladu....
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.