BOLETUS napisał(a): Czekam na Wasze sugestie.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):A nie lepiej bezpośrednio.. bez pośredników...?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):A nie lepiej bezpośrednio.. bez pośredników...? Prywatnych stron właścicieli apartamentów w necie od groma i ciut ciut....
Pozdrawiam
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Moja rada: wrzucać w net hasła "smještaj+ nazwa miejscowości" albo "apartman + nazwa miejscowości"
ustawiając wyszukiwarkę tak, by dała pierwszeństwo chorwackim stronom
"smještaj" znaczy zakwaterowanie
Piotrek_B napisał(a):......albo po prostu kliknij w piewszy link, który podał jorgus111 i: pkt "a" - bardziej syntetycznie chyba już nie da się zebrać danych w jednym poście - masz w tym punkcie namiary bezpośrednie do właścicieli
Miłej lektury
Piotrek_B napisał(a):......albo po prostu kliknij w piewszy link, który podał jorgus111 i: pkt "a" - bardziej syntetycznie chyba już nie da się zebrać danych w jednym poście - masz w tym punkcie namiary bezpośrednie do właścicieli
Miłej lektury
BOLETUS napisał(a):I znalazłem.
Czy ktoś może mi coś napisać na temat Agencji "Adriatica.net"? czy można im zaufać? martwi mnie że na stronie tej agencji nie ma linku do opinii ich dotychczasowych klientów. Pozdrawiam wszystkich.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje