Wojtek, czy coś takowego powinienem zobaczyć na granicznym szlaku z Wielkiej Raczy na Rycerzową?
Pozdrawiam
Interseal M.
Fatamorgana napisał(a):Ale się porobiło...
Górą teraz nasi górale, bo ich wątki pączkują z godziny na godzinę!
Fatamorgana napisał(a):P.S. Coraz wyraźniej krystalizuje mi się w głowie pomysł wybrania się na jakąś ciekawą wycieczkę w grupie górali CROmaniaków.
Co wy na to? W końcu jest nas juz trochę...i łączy nas to samo.
janusz.w. napisał(a):
A jak już jesteśmy w tej okolicy to nie odpuszczamy Ochodzity
janusz.w. napisał(a):
Głównie to chodzi o karczmę i jedzonko w niej Mniam A i klimat fajny i pokoje też
Interseal napisał(a):Wojtek, czy coś takowego powinienem zobaczyć na granicznym szlaku z Wielkiej Raczy na Rycerzową?
janusz.w. napisał(a):Fatamorgana napisał(a):P.S. Coraz wyraźniej krystalizuje mi się w głowie pomysł wybrania się na jakąś ciekawą wycieczkę w grupie górali CROmaniaków.
Co wy na to? W końcu jest nas juz trochę...i łączy nas to samo.
temat wart omówienia
maslinka napisał(a):
Schroniska pokazywać nie będę, bo ten budynek to nic ładnego.
Interseal napisał(a):Ja Baranią Górę zaliczyłem czerwonym szlakiem z Węgierskiej Górki, a Przysłop kiedyś na jednym niedzielnym wypadzie... Zdjęć nie mam. Dawne czasy.
maslinka napisał(a):
Schroniska pokazywać nie będę, bo ten budynek to nic ładnego.
Franz napisał(a):Fotkę ze szczytu zamieściłem niedawno w zimowych krajobrazach: https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?p=454097#454097
Interseal napisał(a):Bardzo ładny "strzał" na Stożek, Soszów i Czantorię.
Masz coś z widokiem na drugą stronę?
Franz napisał(a):Na kilku ostatnich stronach zimowych plenerów zamieściłem już nieco fotek z tamtej wycieczki na Baranią, m.in. z widokiem na Tatry i Małą Fatrę.
Franz napisał(a):To jeszcze zależy, która strona jest taka najbardziej druga.
Franz napisał(a): Ale myślę, że w tym zestawie znajdziesz to, o co pytasz: