Zaponiałam dodać, że własnie dzisiaj mnie od rana naszło na papryki faszerowane i zrobiłam
A później dopiero na forum zobaczyłam, że też są.
Moje są z ryżem, mielonym i pieczarkami, a na górze przykryte żółtym serem.
Mniam
Pozdrówki!
mutiaq napisał(a):Grzegorz Ćwik napisał(a):Dzisiaj opychamy się owocami morza. Po Chorwacku, czyli trochę oliwy z oliwek, białego wina, trochę masła, przyprawy, może być świeża kolendra lub natka pietruszki, i na patelnię....
Która patelnia wam bardziej odpowiada?????
Pozdrawiam, Grzegorz.
OOO NIEEEE!!!
TO NIE FER(fair )
Ja chcę takie pyszności!!!
To chorwackie czy mnożonki w PL kupione?
I Jeśli mrożone, to po czym poznać, że świeże są, tzn mrożone, ale nie zepsute....?
Jakie pyszności.... ehh....
Kevlar napisał(a):Jeszcze nigdy nie smażyłem kalmarów na ruszcie.
Jak rozpoznać ten odpowiedni moment żeby kalmary zdjąć z rusztu?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne