zdjecie moze byc pyszne ?;)
liberamente praticare il punto di vista
kasia34 napisał(a):Ale się rozmarzyłam... pięknie!
janusz.w. napisał(a):...i zrobiło się bardzo nastrojowo
Kolejna porcja zdjęć - pyszna
pozdr
Monte Christo napisał(a):zdjecie moze byc pyszne ?;)
GaR napisał(a):Widzę że lubimy podobne klimaty, widzę także że ktoś bardzo lubi pozować oraz że ktoś bardzo lubi fotografować tego Ktosia. Gratuluje relacji i wakacji.
Sysia_86 napisał(a):Maslinko, własnie przeczytałam całą Twoją relację - dziękuję Ci zwłaszcza za Korculę, bo właśnie przeżywam "bardzo głębokiego doła" po powrocie z Chorwacji (Korcula i Brela) dzisiaj w nocy Próbuję dojść do siebie
Myślę, że zastosuję sposób "powolnego odstawiania" Chorwacji, dzięki pochłanianiu takich relacji jak Twoja...
Franz napisał(a):Późną porą udało mi się nadrobić zaległości w podążaniu za Twoją relacją, spowodowane najświeższym wypadem.
Piękne miejsca. Bajnajtowa Korcula - jasne! Ale - Grablje, Pitve,Humac... takie klimaty lubię najbardziej. Chociaż i Vrboska niezła.
Pozdrawiam,
Wojtek Franz
Sysia_86 napisał(a):Maslinko, a tego kotka - tygryska też poznałam w Korculi Jestem prawie pewna, że to ten sam, bo spotkałam identycznego dwa wieczory z rzędu
Jedliśmy też w tej samej pizzeri
ines napisał(a):Witaj Maslinko, dzis wróciliśmy
Za to twoja relacja już zaszła tak daleko.. robi się coraz ciekawiej..
My w tym roku zaliczylismy wreszcie Pag(powiem szczerze, ze bardzo miło mnie zaskoczył , płw.Peljesac no i oczywiście Korcule..także widzieliśmy miejsca, które opisujesz..zjazd do pupnatskiej luki dość ciekawy
Korcula bardzo nam się spodobała, za to Peljesac jednak chyba wygrywa dla mnie ze wszystkimi regionami Cro, jest taki zielony...
czekam na ciąg dalszy..., a sama szykuje się do pisania relacji