Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Anita-Ciovo

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kkk6969
Globtroter
Apartament Anita-Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkk6969 » 20.03.2009 11:13

Witam serdecznie. Pod koniec czerwca wybieramy się z Tczewa na Ciovo. Czy ktoś był w akartamencie Anita> Podaję link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Z góry dziękuję za informacje
Pozdrawiam
Krzysztof
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 20.03.2009 11:30

The page cannot be found

Popraw link
:)
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 20.03.2009 11:32

Arek napisał(a):The page cannot be found

Popraw link
:)

Już działa :wink:
Lupus37
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lupus37 » 20.03.2009 12:01

kkk6969 napisał(a):Czy ktoś był w akartamencie Anita

Witaj Krzysztof,
byliśmy w 2007 roku w lipcu w Apartamentach ANITA, konkretnie w Apartamencie II.
Generalnie sam apartament mogę z czystym sumieniem polecić, bo naprawdę bardzo dobre warunki za umiarkowaną cenę, ale... polecam tylko sam apartament pod względem warunków socjalnych.
Niestety jest wiele minusów dotyczących umiejscowienia Apartamentów!!! Począwszy od parkowania (przydadzą się wyśmienite hamulce :D, baaaardzo stromy zjazd), poprzez odległość od plaży (tej 70 m od domu plażą nazwać nie można - 70 metrów w dół do wybetonowanego, niewielkiego uskoku), aż po zakupy i jedzenie posiłków (nawet na lody musisz jechać samochodem).

Nie wiem co Cię konkretnie interesuje, jeśli masz pytania, podaj mail'a to się odezwę.

Pozdrav
kkk6969
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkk6969 » 24.03.2009 18:59

Lupus37 napisał(a):

Nie wiem co Cię konkretnie interesuje, jeśli masz pytania, podaj mail'a to się odezwę.

Pozdrav

Cześć podaję maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jeck
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jeck » 09.04.2009 08:27

Lupus37 napisał(a):

Pozdrav

ja, jeśli można, proszę o maila z info + jakies zdjęcia z okolic "Anity": (jakaś plaża, etc)
Pozdrawiam jeck
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jutrzenka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jutrzenka » 07.05.2009 10:57

Ja też bardzo bym prosiła o krótkie info + zdjęcia plaży

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mazag1
Plażowicz
Okrug Donji informacje

Nieprzeczytany postnapisał(a) mazag1 » 30.03.2010 09:37

Witam serdecznie wszystkich Cromaniaków! Od kilku dni śledzę intensywnie forum a ponieważ wybieram się po raz pierwszy z rodzinką (2+1) do Chorwacji. Urlop mamy zaplanowany na drugą połowę czerwca czyli jeszcze przed sezonem. Upatrzyliśmy sobie Apartament Anita w miejscowości Okrug Donij i chcielibyśmy się czegoś więcej dowiedzieć o tym miejscu. Co prawda kontakt mailowy z właścicielką jest dobry, ale może ktoś z szanownych forumowiczów był w tej okolicy lub nawet w tym apartamencie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Na forum znalazłem sporo informacji na temat wyspy Ciovo i w większości na temat miejscowości Okrug Gornji. Poszukujemy spokojnego miejsca z dobrym zejściem do plaży tak aby 4 letnie dziecko samo dawało radę. Będziemy wdzięczni za wszelkie informacje lub sugestie (może ktoś z forumowiczów wskaże jakiś godny polecenia apartament może być w innym miejscu). :)
mazag1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mazag1 » 30.03.2010 10:54

Dzięki Lupus37 za informacje, powiem szczerze, że trochę mnie zmartwiła ta plaża i dojazdy bo już na 90 % byliśmy zdecydowani a tak nadal trzeba szukać pozdrawiam
kkk6969
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkk6969 » 30.03.2010 19:27

W zeszłym roku byliśmy w tym apartamencie. Inny link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link .
Apartamenty jak na zdjęciach - żadnych zastrzeżeń.
Co do zejścia do najbliższej wody to schodami w dół (chyba ze 150) i brak plaży (betonowy podest).
Fajna plaża to Kava na końcu wioski ok 2 km - samochód jest gdzie postawić no i kamyczki na plaży.
Jak co to pytaj o więcej.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament Anita-Ciovo
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone