Byłem w Baska, piękna zatoka, wyjątkowa plaża, niesamowite widoki. Na KRK podobało mi się bardziej niż na Istrii. Jest mniej komercji i przyroda bardziej dzika. Ja bym wybrał Baskę.
Karollek napisał(a):Witam,
dziękuję wszystkim za rady i podpowiedzi. Bardzo mi pomogliście. W tym roku będzie jednak wyspa Krk
Mam jednak jeszcze jedno pytanie do tych co byli na tej wyspie. Otóż mam jedną bardzo atrakcyjną ofertę, ale nie z Baski tylko z miasta Krk. Apartament znajduje się na ulicy Creskiej. Czy w pobliżu są odpowiednie plaże dla dzieci? Z pewnością nie będę wybierała oferty tylko ze względu na to, że mogę zaoszczędzić kilka euro, ale oferta jest na tyle atrakcyjna w porównaniu z Baską, że warto wziąść ją pod uwagę.
Karollek napisał(a):Witam,
dziękuję wszystkim za rady i podpowiedzi. Bardzo mi pomogliście. W tym roku będzie jednak wyspa Krk
Mam jednak jeszcze jedno pytanie do tych co byli na tej wyspie. Otóż mam jedną bardzo atrakcyjną ofertę, ale nie z Baski tylko z miasta Krk. Apartament znajduje się na ulicy Creskiej. Czy w pobliżu są odpowiednie plaże dla dzieci? Z pewnością nie będę wybierała oferty tylko ze względu na to, że mogę zaoszczędzić kilka euro, ale oferta jest na tyle atrakcyjna w porównaniu z Baską, że warto wziąść ją pod uwagę.
Karollek napisał(a):Decyzja podjęta W tym roku jedziemy do Baski. Rezerwacja już zrobiona. Jeszcze raz dzięki wielkie za wszystkie rady. Jak wrócę to podzielę się wrażeniami. Pozdrawiam
woka napisał(a):Karollek napisał(a):Decyzja podjęta W tym roku jedziemy do Baski. Rezerwacja już zrobiona. Jeszcze raz dzięki wielkie za wszystkie rady. Jak wrócę to podzielę się wrażeniami. Pozdrawiam
Bardzo dobra decyzja. W KRK ulica Creska to głębokie peryferia, położona w obrębie AutoCampu a plaża to typowa skała. Zebik ... pisze że są plaże dla dzieci ...są ale na poczatku AutoCampu. Patrzac na plan miasta KRK, ulica Creska wychodzi za Autocampem a tam już krajobraz księżycowy. Jest malutka plaża żwirkowa, zaraz za tym kempingiem ale napis na kamieniach ...FKK.
Nie jest to mój "teren" na KRK, ale byłem tam i widziałem.
Baśka to wybór przedni.
Powodzenia.
malafm napisał(a):...My zaczęliśmy od Krku miejscowości ale to dla nas była totalna porażka.
Jeździmy z dzieckiem pod namioty i samo pole Jeżewać jest naprawdę super, świetne warunki sanitarne i ogólnie na polu bardzo fajnie jest ale jakoś czegoś nam tam brakowało
Ps. Negatywnie to np. o takich miejscowościach jak Pula ( totalnie przereklamowana) czy właśnie Krk.
gdyl napisał(a):... Z własnego doświadczenia wiem, że jeśli się jedzie z tak małym dzieckiem to miej czasu można poświecić na zwiedzanie, bo wszystko kręci się naokoło juniora...
trafiliśmy na pole Valdaliso. Świetne warunki, cisza, spokój i fajna plaża z nawet kawałkami piachu i trawy do poleżenia:)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne