Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Croatia 2009 - Mistrzostwa Świata w piłce ręcznej.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacky6
Cromaniak

Postnapisał(a) jacky6 » 30.01.2009 23:36

slapol napisał(a):Z Duńskimi na pewno nie będzie tak łatwo jak poprzednim razem...

czyli wenta razy ile ?
no i czy w tym meczu też będą z butaprenem latać?
Rysiu naszym nadwornym... halowym fotografem ?
plavac
Cromaniak

Postnapisał(a) plavac » 30.01.2009 23:55

slapol napisał(a):
Leon napisał(a):I jeszcze jedno poniewarz w chorwacji jest euforija bardzo jest mozliwe ze jutro cos podrozeje (gaz na prziklad)... :D :D

Gaz to pryszcz, byleby apartmany nie zdrożały... :lool: :lool: :lool:

I Karlovacko, o Ożujsko nie wspominając :D
JAKOV2004
Odkrywca

Postnapisał(a) JAKOV2004 » 31.01.2009 00:01

1 cro 2 france 3 my 4 duny
tak będzie
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 31.01.2009 00:10

JAKOV2004 napisał(a):1 cro 2 france 3 my 4 duny
tak będzie

Amen :D :D (wiem co to znaczy :D :D :D )
:papa:
zawodowiec
Cromaniak

Postnapisał(a) zawodowiec » 31.01.2009 00:14

Przygnębiające było oglądanie tego meczu. Chorwatom wchodziło prawie wszystko a naszym prawie nic, z wyjątkiem tych paru ostatnich minut końca 1 połowy. Ale i tak wielki szacun za to co nasi ugrali wcześniej jak już nikt złamanego grosza za nich nie dawał.

Czy tylko ja mam wrażenie że i nasi i Duńczycy byli dziś cieniem samych siebie z poprzedniej rundy? Nasza grupa była wyjątkowo wyrównana i mocna, a chyba ani Chorwacja ani Francja nie są o tyle lepsze żeby się nie dało z nimi nawiązać wyrównanej walki. Może tych kilka prawdziwych bitew z poprzednich dni tak wykończyło jednych i drugich że 2 wolne dni to za mało żeby się zregenerować. A Chorwaci i Francuzi mieli w grupie spacerek zakończony meczem między sobą o pietruszkę.

Tak czy siak VELIKE CESTITKE ZA HRVATSKU! :D

Czy polska telewizja pokazała Chorwatów w kółeczku śpiewających Morską Vilę? Na sieciowej transmisji było, jeden z nielicznych momentów transmisji przyjemnych do oglądania nie tylko dla Chorwatów :)

Biker_HR napisał(a):Podłogi we wszystkich salach, jest odpowiedzialny za IHF, z hostów nie masz czasu absolutnie nic!

IHF jest właścicielem, to ustalone i utrzymywane. Z salach jest tuż poniżej powierzchni parkiet

(...)

Gdy wyniki 0 - 0, mecz był dość niepewne, tak długo, jak Chorwacja nie prowadzi!

Biker, molim Te, vise bismo Te razumijeli kada bi pisao na hrvatski bez prevoda nego da koristis googla translatora :lol:
Biker_HR
Cromaniak

Postnapisał(a) Biker_HR » 31.01.2009 00:37

zawodowiec napisał(a):Biker, molim Te, vise bismo Te razumijeli kada bi pisao na hrvatski bez prevoda nego da koristis googla translatora :lol:

Hvala ti na èestitkama! Podloge u svim dvoranama su u nadle¾nosti IHF-a, on ih nabavlja, on je vlasnik i on se brine o postavljanju i odr¾avanju istih...
mireks
Cromaniak

Postnapisał(a) mireks » 31.01.2009 07:32

Nasza grupa była silniejsza i dlatego Polacy i Duńczycy są już trochę zmęczeni,tak jest na turniejach.
Trzeba pamiętać że nasi weszli do czwórki tylnymi drzwiami,jako jedyny zespół na MŚ w całej historii,za to im czapka z głów,pamiętajmy że nigdy nie wygraliśmy z Francją.
Ale pamiętać należy że Polska piłka ręczna to czołówka światowa,a tak poza tym to Europa żądzi w szczypiorniaku.
Naszym trzeba pogratulować za to że są w najlepszej czwórce na świecie,to jest duży sukces.
bukmacher3
Croentuzjasta

Postnapisał(a) bukmacher3 » 31.01.2009 08:35

Witam może już było ale tuż przed rozpoczęciem meczu słychać było wspaniałą piosenkę.
Moje pytanie gdzie ja mogę usłyszeć?
Pozdrav
kiana
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kiana » 31.01.2009 09:35

To piosenki ktore mozna bylo uslyszec podczas meczu :)

Nered feat. Zaprešić Boys - Arena Paklena

Nered & Zaprešić Boys - Srce Vatreno

Connect & Zapresic boys - Samo je jedno

Cro Band Aid - Moja Domovina

Novi Fosili - Za dobra stara vremena

BARUNI - HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA

Francuzi srebrny medal, Chorwacja tak jak powyzej.. JE PRVAK SVIJETA! :)
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 31.01.2009 09:38

Leon napisał(a):Leszek Skupin, prosze sie nie denerwowac sedziamy (ze niby benda po stronie chorwatow).....

....
No i niech dzisz wygraja lepszy czyli chorwaci :lol: :lol: :lol: :lol:

Leonie... piszę już po fakcie.
Po pierwsze gratulacje dla zwycięzców, po drugie ..... sędziowie nawet nikomu nie musieli pomagać Wasza przewaga była zdecydowana i wyraźna... mam tylko nadzieję, że przegraliśmy z Mistrzami Świata :mrgreen: Czego Wam :hearts: serdecznie życzę
Adam,K
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam,K » 31.01.2009 10:50

Leszek Skupin napisał(a): Wasza przewaga była zdecydowana i wyraźna...

Zauważcie, że to my popełnialiśmy bardzo dużo błędów, bramkarz chorwacki bronił wspaniale a my nie trafialiśmy wielu rzutów. Nie wiem czy przewaga Chorwatów była taka wyraźna. No może w drugiej połowie. Mimo wszystko zasłużone zwycięstwo naszych rywali.
Leon
Cromaniak

Postnapisał(a) Leon » 31.01.2009 10:54

Anoto wypowiedz waszego trenera dla Chorwackich dzienikarzy:

Poljski izbornik Bogdan Wenta čestitao je Hrvatima na plasmanu u finale i zasluženoj pobjedi: 'Želim posebno čestitati treneru Červaru čijem se radu već godinama divim i želim da i moja ekipa igra kao Hrvatska'.

"Mi smo dali sve od sebe, ali su Hrvati bili bolji i zasluženo pobijedili. Želim puno uspjeha Hrvatskoj u finalu, a nama preostaje utakmica za broncu", rekao je poljski izbornik Bogdan Wenta nakon što su Kauboji u polufinalu SP-a pobijedili Poljsku sa šest pogodaka razlike 29:23.

Wierze ze Polaci wigraja bronzowy medal.
hrehor
Cromaniak

Postnapisał(a) hrehor » 31.01.2009 14:35

nie ma co się smucić następnym razem nasi będą górą. :lol: :lol: :lol: :lol:
paolooo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) paolooo » 31.01.2009 14:57

szkoda że nie wykorzystaliśmy tylu karnych.....różnie mogło by wtedy byś
jacky6
Cromaniak

Postnapisał(a) jacky6 » 31.01.2009 23:12

czyli w niedzielę dwakroć kibicujemy...
najpierw naszym z Duńczykami...
potem gospodarzom...

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Croatia 2009 - Mistrzostwa Świata w piłce ręcznej. - strona 37
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone