krzysiek M. napisał(a):hrehor niebądź śmieszny!
a4 z 5 miejscami do spania za 85 eur to dobra cena,no chyba ,że masz takie szczęście że za darmo wynajmujesz apartaman.
krzysiek M. napisał(a):Brela to Brela! Tam jest drogo. W Sv filip i jakov płaciłem 40 EUR w lipcu, Rok wcześniej 45 w Tucepi, podobnie w orbicu. Ja płace 60 eur i ta cena obowiązuje do połowy lipca i od połowy sierpnia.
krzysiek M. napisał(a):Brela to Brela! Tam jest drogo. W Sv filip i jakov płaciłem 40 EUR w lipcu, Rok wcześniej 45 w Tucepi, podobnie w orbicu. Ja płace 60 eur i ta cena obowiązuje do połowy lipca i od połowy sierpnia.
hrehor napisał(a):krzysiek M. napisał(a):Brela to Brela! Tam jest drogo. W Sv filip i jakov płaciłem 40 EUR w lipcu, Rok wcześniej 45 w Tucepi, podobnie w orbicu. Ja płace 60 eur i ta cena obowiązuje do połowy lipca i od połowy sierpnia.
w MIMICE 40E , DRVENIK 45E, WYSPA CRES 50E, RIBARICA 45E
Torac napisał(a):hrehor napisał(a):krzysiek M. napisał(a):Brela to Brela! Tam jest drogo. W Sv filip i jakov płaciłem 40 EUR w lipcu, Rok wcześniej 45 w Tucepi, podobnie w orbicu. Ja płace 60 eur i ta cena obowiązuje do połowy lipca i od połowy sierpnia.
No właśnie ! W Breli 60-85E to standard. Ja uważam że warto!
Ja płacę 32E za pokój 2 osobowy bez klimy(2 dom od skałki i 50m od zatoczki z łódkami)
Keny628 napisał(a):Torac napisał(a):hrehor napisał(a):krzysiek M. napisał(a):Brela to Brela! Tam jest drogo. W Sv filip i jakov płaciłem 40 EUR w lipcu, Rok wcześniej 45 w Tucepi, podobnie w orbicu. Ja płace 60 eur i ta cena obowiązuje do połowy lipca i od połowy sierpnia.
No właśnie ! W Breli 60-85E to standard. Ja uważam że warto!
Ja płacę 32E za pokój 2 osobowy bez klimy(2 dom od skałki i 50m od zatoczki z łódkami)
Wielkie dzięki za info a może jakieś kwatery w innym rejonie tak do 40 euro dla dwoje dorosłych i dwójki dzieci ?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje