Ines - dziekuję (każda mama chyba lubi takie komplementy
maslinka - bo ten widok faktycznie wart jest wyróznienia
Janusz -

.png)
Tymona napisał(a):Janusz -![]()
a najbardziej podobała mi się pani z gazetą
![]()
![]()

.png)
[/URL]

.png)
.png)
ines napisał(a):Stari Grad i Vrboska zrobiły na mnie najlepsze wrażenie wśród miasteczek na wyspie Hvar.
Jak pisałam w poprzedniej relacji miasto Hvar przereklamowane, za to Stari Grad w którym spędziliśmy dwie noce był wspaniałym miejscem..Dla mnie to przepiękne miasteczko..takie klimatyczne..te wąskie i małe uliczki...aż by się chciało tak chodzić i chodzić bez końca
.png)
ines napisał(a): Dla mnie to przepiękne miasteczko..takie klimatyczne..te wąskie i małe uliczki...aż by się chciało tak chodzić i chodzić bez końca
.png)
dangol napisał(a): A teraz Tymono, czekam na Twoją północnohvarską zatoczkę Zaraće. Moje Zaraće południowohvarskie znam jak własną kieszeń, to teraz sobie porównam, czy oprócz nazwy obie zatoczki mają więcej wspólnego
.png)
mariazk napisał(a)::smo:
Oj podobają mi się spostrzeżenia i uwagi i relacje czynione w tym wątku głównie przez kobiety (Janusz wybacz).
Kobietom duże uznanie. Czytam i notuję w pamięci, bo Hvar przede mną.
mariazk napisał(a):Tymona, czy Wasze dzieci zawsze takie dzielne i cierpliwe i wytrzymałe?
.png)
Jasne - zawsze . Dlatego właśnie tak musimy kombinować, żeby kontem oka coś zobaczyć, i dlatego własnie ciągle chodzimy i jeździmy na lody (lub na plażę), a że droga do celu czasem kręta i długa i pod górę...
.png)
mariazk napisał(a)::smo:
Oj podobają mi się spostrzeżenia i uwagi i relacje czynione w tym wątku głównie przez kobiety (Janusz wybacz).

Powrót do Nasze relacje z podróży