Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Są jakieś opinie o Ciovo - Apt SALDUN

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pawelbodek77
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelbodek77 » 15.08.2006 14:19

Proszę o odpowiedź ...
kris72
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kris72 » 25.08.2006 17:08

W sezonie zapchana do granic wytrzymalosci , Trogir - turysta na turyscie , wyjazd z wyspy w weekend -KATASTROFA !!!.
Miasto Trogir bardzo interesujace , polecam ale zdecydowanie POZA SEZONEM . Ja wiem .. juz nigdy wyspa w Chorwacji , nawet albo az taka malutka , jezeli wczasy w sezonie , to tylko staly lad.
pawelbodek77
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelbodek77 » 30.08.2006 14:54

Dzięki dzisiaj wrócilem - bylismy 10 dni, potwierdzam - korki do wyjazdu z wyspy są masakracyjne, raz czekalismy 1,2 godz, ale potem znalezlismy skrót (wjazd tylko dla mieszkańców) i nigdy nie zjeżdżaliśmy dłużej niż 10 min, ale fakt faktem na stałym lądzie jest 10000000 razy lepiej, pozdrawiam [/list]
MateuszS
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) MateuszS » 30.08.2006 15:24

pawelbodek77 napisał(a):czekalismy 1,2 godz, ale potem znalezlismy skrót (wjazd tylko dla mieszkańców) i nigdy nie zjeżdżaliśmy dłużej niż [/list]

opisz skrot jak mozesz,[/img]
pawelbodek77
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelbodek77 » 31.08.2006 19:10

Odnośnie skrótu - jadąc z góry - od strony Okrug, mijasz po lewej hotel/apt SALDUN i jakieś 50 m po prawej stronie jest bardzo stromy zjazd w dół ze znakiem zakaz ruchu. Walisz prosto na dół, droga na początku szeroka potem b. wąska ale nasz Mercedes MB100 (półcieżarowy) mieścił się bez problemu, wyjeżdzasz po około 600m na samym dole i do mostu już tylko 150m. Jeździliśmy tędy wiele razy (ale tylko w dół) i nikt nic nie mówił, zresztą policji w Chorwacji jak na lekarstwo.
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 01.09.2006 10:15

To prawda,że policji mało ale ja widziałam jak raz łapali jadących tym skrótem.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 01.09.2006 10:35

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=120 ... 81&start=0

tu są zdjęcia plaż
forum/viewtopic.php?t=9611&highlight=
i cos znajdziesz tu

forum/viewtopic.php?t=9755&highlight=

ciovo walkowane bylo bardzo często-wystarczy wpisać szukane słowo w wyszukiwarkę i zycze miłej lektury
Iras
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iras » 11.09.2006 17:21

Ciovo jest miejscem raczej przecietnym, ale strategicznie dobrze połozonym (Trogir, wodospady Krka 60 km). Ja przejechałem całą wyspę w poszukiwaniu sympatycznego miejsca i jedynie Slatine zasługuję na kilka dni pobytu (ładne plaże chociaż kamienie duże). Poza tym widok w nocy piękny na oświetlony Trogir i Split. Ogólnie jeżeli Ciovo to tylko Slatine.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone