gdzieś wyczytałem, że można zabrać też do chorwacji złotówki i tam wymieniać.
mam pytanie, czy złotówki da się tam wymienić na kuny w każdym kantorze, czy tylko w dużych miastach???
ciekawe co się lepiej opłaca?
mat1 napisał(a):gdzieś wyczytałem, że można zabrać też do chorwacji złotówki i tam wymieniać.
mam pytanie, czy złotówki da się tam wymienić na kuny w każdym kantorze, czy tylko w dużych miastach???
ciekawe co się lepiej opłaca?
mat1 napisał(a):większość starych postów dotyczy: czy brać euro, czy płacić kartą, czy kupowac kuny w polsce.
chciałem się tylko dowiedzieć czy kantory, banki chorwackie wymieniają złotówki? - a w starych postach nie znalazłem odpowiedzi!!!
z szacunkiem: tomek
Irecki napisał(a):Piotrek_B ..tylko czasami trudniej znalezc bankomat lub bank niz kantor, kwestia wygody jest w tym przypadku wzgledna
Leszek Skupin napisał(a):Wystarczy jeśli zabezpieczysz odpowiednie środki na koncie, poza tym za rakiję kartą nie zapłacisz więc weź trochę różnej waluty bo za wypłaty w bankomatach ponoć banki dobrze sobie liczą prowizję oczywiście - słyszałem już tu na forum że dochodziła ona nawet do 10 zł od wypłaty Także kupuj eurasy już teraz bo zaraz będą szły do góry, przed wakacjami jak zwykle
http://www.kantory.pl/wykresy.php?waluta=eur
Pozdrav
Irecki napisał(a):Piotrek_B ..tylko czasami trudniej znalezc bankomat lub bank niz kantor, kwestia wygody jest w tym przypadku wzgledna
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne