Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Se poczytajta o darmowym wifie :)

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kynio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kynio » 10.07.2008 17:48

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8749583&idnews=116452
Internet caffe chca 48 kun za godzinke, ale po co przeplacac ? :) ja korzystam z tego od 5 dni i mam neta za free, a ze chodzi slabo, ale to kon darowany :) pozdrowienia z CRO poprzez darmowy net wifi z sieci vip.cro /zglasza sie w laptoku jako Vip WLAN/
swiniakk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) swiniakk » 10.07.2008 18:05

ale czy to wszędzie łapie ???
Kynio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kynio » 10.07.2008 18:15

Oblookaj stronke co jej link podalem, locations http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9363079, ja siedze na Pagu w Pagu ze 3 km od centrum miasteczka.
Bianco
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bianco » 11.07.2008 21:55

Kynio, po raz pierwszy jedziemy w 3 rodzinki na Pag, powiedz, czy trudno dostać na wyspie kwaterę jadąc w ciemno? Czy bez problemu można wymieniać tam w kantorach złotówki i po jakim kursie? Jak jest z LPG do samochodu na wyspie, czy są stacje i gdzie? Dziękuję z góry za odpowiedzi. Aha i którędy jechałeś przez Słowenię aby ominąć autostrady?
waldeq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldeq » 12.07.2008 21:05

Kynio napisał(a):Oblookaj stronke co jej link podalem, locations http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9363079, ja siedze na Pagu w Pagu ze 3 km od centrum miasteczka.

Se poczytałem i g... z tego wynika:( Może jakieś szczegóły bo strona z location jakos mi sie nie otwiera tak jakbym chciał (a raczej co bym chcał przeczytać) a z tego co poczytałem to tam raczej nie było nic o free.
robsson
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) robsson » 25.07.2008 13:38

nic z tej strony nie można wyczytać.
może ktoś opisze dokładniej

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone