Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kempingi w okolicach splitu

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mokusinska
Podróżnik
kempingi w okolicach splitu

Nieprzeczytany postnapisał(a) mokusinska » 15.04.2009 18:58

Witam wszystkich jestem nowa na tym forum i chcialabym sie dowiedziec czy ktos moze polecic fajny kemping w okolicach splitu poniewaz w tym roku tam sie wybieram i chcialabym miec jakis punkt zaczepienia pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.04.2009 19:15

tu popatrz kempingijest ich sporo w okolicach Splitu.
Ostatnio edytowano 16.04.2009 07:30 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.04.2009 07:00

Tu jest link z namiarami na okoliczne pola.
Ja w zeszłym roku byłem tu
mokusinska
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mokusinska » 16.04.2009 18:56

Dzięki za wiadomość ale chciałabym się jeszcze spytać czy byliście zadowoleni z tego kempingu ponieważ jadę z dzieckiem . Jakae są tam toalety i prysznice czy są pola drosze do podłączenia z internetem .
m_cowboy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) m_cowboy » 16.04.2009 19:42

Ja też byłam na tym campie, o którym pisze JacYamaha. Toalety wg mnie są OK. Sprzątane 2 lub 3 razy dziennie (nie pamiętam dokładnie :) ). Masz więcej o tym kempingu na tym forum w dziale "Kempingi", tytuł "camp IVO Omis". kemping ten jest w Duce ok. 10 km od Splitu.
Na peryferiach Splitu masz też kamp "Stobrec". Nie byłem ale sądząc ze strony internetowej wygląda przyzwoicie.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.04.2009 21:32

mokusinska napisał(a):Dzięki za wiadomość ale chciałabym się jeszcze spytać ....

Więcej o tym kampie Możesz przeczytać w mojej relacji.
Mimo, że opis jest może mało zachęcający to gdyby mi ktoś zaproponował w tej chwili wyjazd po pojechałbym tak jak siedzę - w piżamie :D
O necie na miejscu nic nie wiem - na urlopie odpoczywam.
mokusinska
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mokusinska » 17.04.2009 11:42

Dzięki że mogłam poczytać na temat tego kempingu ale on raczej odpada poniważ my jedziemy z kempingiem i wolałabym aby były wydzielone parcece zeby był łatwo postawić ten nasz kemping .również chciałabym aby były skrzynki z prądem przy każdej parceli .Wiem że mam jakieś wymagania ale taka już jestem i się chyba nie zmienie . Jak ktoś wie coś o fajnym i sprawdzonym kempingu to proszę o nim tu napisać , z góry dziękuj .
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 17.04.2009 11:53

Ten, o którym Ci pisałem jest kameralny (wąski pas - mała odległość od drogi do wody) i byli też tacy jak Ty.
Sąsiaduje po obu z takimi parcelowatymi dla kampingowców ale nie pamiętam nazw.
mokusinska
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mokusinska » 17.04.2009 12:40

Dzięki napewno sprawdzimy jak już znajdziemy się na miejscu a że mamy jeszcze troche czsu do czerwca to jeszcze na pewno coś się znajdzie w tamtych okolicach .
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 05.05.2011 07:18

mokusinska napisał(a):Dzięki że mogłam poczytać na temat tego kempingu ale on raczej odpada poniważ my jedziemy z kempingiem i wolałabym aby były wydzielone parcece zeby był łatwo postawić ten nasz kemping .również chciałabym aby były skrzynki z prądem przy każdej parceli .Wiem że mam jakieś wymagania ale taka już jestem i się chyba nie zmienie . Jak ktoś wie coś o fajnym i sprawdzonym kempingu to proszę o nim tu napisać , z góry dziękuj .

Wiem ze stary temat ale może się komuś przyda .

Campingu kolo Splitu w Kasztel Stari .... Camping Bilus. wszystko w mojej relacji zapraszam

Oprócz namiotów dużo miejsca z dogodnym parkowaniem dla camperow

:wink:

Powrót do Kempingi