Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak u Was z rezerwacją.Ja szukam i szukam,piszę i piszę..;-)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 30.01.2009 20:11

Witam
Jak u Was z rezerwacją?Czy styczen to juz za pozno? W tym roku wszyscy do Cro? ;-) Wysylam meile od dwoch tygodni , prawie bez odpowiedzi, a jak juz sa to apartamenty zajete. Ruszylam juz nawet wszystkie dawne namiary i apartamenty. w ktorych bylismy, a tam tez lipiec porezerwowany. Fakt,ze na razie wybieram kwaterki na plazy dla kilku rodzin,ale zawsze tak jezdzimy i w zeszlych latach rezerwowalismy luty,marzec,a nawet maj....
Jak u Was?
Użytkownik usunięty
Re: Jak u Was z rezerwacją.Ja szukam i szukam,piszę i piszę.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.01.2009 20:15

Persa napisał(a):....Jak u Was?

A dziękuje wszystko dobrze :wink: :lol:

Od bodaj 2001 r. najczęściej jeźdze bez rezerwacji.
I w tym roku, jak nic na przeszkodzie nie stanie - również tak samo :papa:
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 30.01.2009 20:19

Mamy skład kilku rodzin i bez rezerwacji ryzyko na gorsze warunki.Parę razy szukalismy tak apartamentow i nie wspominam tego miło,a i efekt nie najlepszy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.01.2009 20:28

Gdybym mial kiedyś w przeszłości jakieś niemiłe wspomnienia z szukania lokalu to pewnie sądziłbym tak jak Ty.
Póki co, odpukać mam dobra ręke do tego.......oby jak najdłużej :wink:

Natomiast zgodzę się z Toba, że przy większej ilości osób to może być problem. Może nie tyle w znalezieniu lokum co w trafieniu na lokale sąsiadujące ze sobą.
Pozdrav :papa:
Adam66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam66 » 30.01.2009 20:43

Już jest :lol: .
Zawsze rezerwuję w styczniu i odpukać zawsze udaje się zaklepać apartament "na plaży". W tym roku jedziemy w dwie rodzinki i wszystkie apartamenty w domu są nasze :D . Z moich doświadczeń (zawsze rezerwuję wcześniej) styczeń jest w sam raz na rezerwację, choć w 2008 Chorwatka była bardzo zaskoczona tak wczesną rezerwacją.
Życzę udanych łowów
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 30.01.2009 20:48

Och zazdroszczę, zawsze myslalam,ze styczen jest ok, ale na przyszlosc zrobię to wcześniej..Zaczęłam od Korculi, potem Hvar, a teraz to juz cokolwiek, byle blisko plazy dla maluchów i taras lub ogród.
I niby nieduzo,a jednak wiele ;-))
A więc do roboty
Jednym okiem łapiąc zmagania Naszych z Chorwatami ;-)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.01.2009 20:49

Prawie miesiąc szukałem na Hvar... Najdziwniejsze było to, ze na chyba 15 mejli dostałem odpowiedzi w trzech przypadkach... Wreszcie zacząłem sms-ować i to przyniosło efekt... :)
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 30.01.2009 20:58

hmm
ja tlumaczylam sobie brak odpowiedzi, brakiem wolnych miejsc ,czyzby jednak nie czytali meili? tez myslalam o smsach, moze spróbuje..
Adam66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam66 » 30.01.2009 21:21

:?:
Ja właśnie na Korculę.
Rezerwacja dwa tygodnie temu w pierwszej połowie sierpnia.
Pozdrawiam
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 30.01.2009 22:23

na kilkadziesiąt maili,kilka miałem z odpowiedzią o braku miejsc ale trafił się ten jeden jedeny...i już zaliczka wpłacona :)
Kriskaz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kriskaz » 31.01.2009 04:30

Witam
Ja także bez sukcesów w rezerwacji jest kilka ofert ale zawsze coś nie tak ,więc szukam dalej.
Riwiera Makarska :D :D :D
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 31.01.2009 17:32

Ja rezerwowałem na przełomie września i października więc śpię spokojnie. Chyba było warto bo później włąściciel dołożył opłaty za sprzątanie ale jak się dowiedziałem to mnie nie dotyczą. Poza tym na wiele wysłąnych maili to do chwili obecnej przychodzą odpowiedzi. :lol:
jacek77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek77 » 31.01.2009 17:49

Do trzech razy sztuka: pierwszy mail w połowie stycznia - brak odpowiedzi, drugi - niestety w preferowanym terminie ap. już zarezerwowany, trzeci - trafiony zatopiony zaliczka wpłacona i potwierdzona. Jedziemy na Korcule
piciuk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piciuk » 31.01.2009 19:17

Uff.. Właśnie zaklepałem - druga połowa sierpnia: Ciovo. Dzięki pomocy Madzi1981 i Stoli1 myślę, że wakacje będą udane. :D
agniecha0103
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agniecha0103 » 31.01.2009 19:25

Udało sie nam zarezerwować apartamenty dla 4 rodzin w jednym domu w Baska Voda. To chyba był naprawdę cud , że czasami myślę sobie czy to aby nie jest jakaś podpucha... ZEby tylko nie było tak jak z apartamentami na Sylwestra w Zakopanem, ale byłyby jaja....
Czy ktoś słyszał o oszustwach dot. kwater w Cro?
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone