Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kamping Porton Biondi .

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krystek
Cromaniak
Kamping Porton Biondi .

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 14.07.2004 06:45

Czy był ktoś w Rovinj na tym kampingu.Proszę o wszelkie przydatne informacje.
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 14.07.2004 18:47

Cześc Krystek.
Jak znajdziesz jakiś fajny kamp to daj znać.Mam nadzieje że we wrześniu wybiorę się jednak do Cro.
Jeśli masz jakies kontakty z ludźmi z naszej firmy pracujacych w Cro to czekam na wiadomość
POZDRO
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 14.07.2004 19:17

Cześć mitam !
Na razie prowadzę intensywne rozpoznanie internetowe kampingów w HR . Niestety , ale wyjazd muszę ograniczyć do max. 10 dni . Dlatego nie mogę pozwolić sobie na dalszą drogę . Odpada Dalmacja , tym bardziej , że do mojego wyjazdu , ok. 26 lipca , nie skończą autostrady ZG-ST , a nie chcę tracić czasu na stanie w korkach , albo jazdę 40-50 km/h . Zostaje Kvarner i Istria . Szukam kempingu odpowiedniego cenowo i blisko miejscowości , w której będzie rozrywkowe zajęcie wieczorem . No i mam do wyboru Jeżevac w Krku , ten z tematu i ew. Zagori w Novi Vinodolski . Pewnikiem gdzieś tam wyląduję , a decyzję podejmę w ostaniej chwili . Relacja z pewnością będzie na forum .
Druga kwestia : "ludźie z naszej firmy" - do tej pory zero kontaktów , IPA w HR dopiero powstaje , ale trzeba będzie zabrać trochę "suwenirów" i prywatnie pogadać z nimi .
Pzdr.
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 14.07.2004 19:53

Czekam na relacje z Twojej wyprawy. Jak dobrze pójdzie to może pojadę w miejsce sprawdzone przez Ciebie. Sidzę w necie i szukam jakichkolwiek wiadomości o IPA w Chorwacji. Jak masz takowe to czekam na wiadomość
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 14.07.2004 20:06

Oczywiście relacja będzie na forum.O IPA w HR znalazłem pon. 10000 rekordów na google - z tego ze sto będzie na temat.Z grubsza popatrzyłem sobie,no cieniutkie te ich stronki.
Pzdr

Powrót do Kempingi