Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam kwatery w okolicach Jez. Plitwickich

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mariola 67
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariola 67 » 19.08.2008 13:28

Szukam kwatery na jedną noc w okolicach Jezior Plitwickich. Wyjeżdżam do Chorwacji na początku września i po drodze chciałabym zwiedzić Plitvice. Może ktoś ma namiary na jakąś kwaterę, w której można zatrzymać się na jedną noc?
moscatel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) moscatel » 19.08.2008 14:32

Tam są same kwatery w okolicy, możesz spokojnie jechać w ciemno i wybrać, co Ci będzie odpowiadać cenowo i lokalizacyjnie.
Nie wiem, tu mogę się mylić, ale wydaje mi się, że więcej kwater jest ZA Plitvicami jadąc od strony Polski, ale nie upieram się, że mam rację, tak mi się wydawało, jak się rozglądałam.
My nocowaliśmy w Korenicy, 40 euro za noc za 4-osobową rodzinę w pokoju trzyosobowym (czterolatka spała z nami), warunki przyzwoite jak na jedną noc, na dłużej może nie. Gdyby nie to, że nie miałam głowy do szukania lepszej kwatery, prawdopodobnie znalazłabym jeszcze z 10 takich :)
trasat23
Podróżnik
Ja polecam

Nieprzeczytany postnapisał(a) trasat23 » 19.08.2008 16:23

zatrzymać sie przed Plitvicami. Jakieś 10 km od praku jest zakręt w prawo i po jego lewej stronie jest duży hotel, zajazd, a po prawej budynek po starym młynie chyba. Zatrzymaj się na parkingu przy hotelu i poszukaj we wsi, idź dalej od ulicy, po stronie młyna. Fajne kwatery i dobre ceny.

Pozdro
ahmed
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ahmed » 19.08.2008 16:45

Polecam miejscowość Jezerce - kilka kilometrów za Plitwicami po lewej stronie od głównej drogi. Pokój 3 osobowy z łazienką, dostępem do kuchni itp kosztował mnie 35 euro za noc. Zrobiłem sobie spacer po tej miejscowości i chyba w każdym domu oferują noclegi - byłem tam 29 lipca i pokój znalazłem w 1 domu do którego zajrzałem.
Mariola 67
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariola 67 » 22.08.2008 12:59

Dziękuję bardzo za wszystkie informacje, napewno się przydadzą.
Pozdrawiam.
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 25.08.2008 08:26

Ja polecam miejscowośc Slunj 25km przed jeziorami . Wieczorem spacer po zespole młynów rastoke , przytulne knajpki , szum wody , wodospady , ładna rozgrzewka przed zwiedzaniem jezior . Kwaterę moge polecic z czystym sumieniem u pani Matanic ul.Plitvicka 24 ( w kierunku wyjazdu na jeziora , pod górka wjazd na prawa stronę, przy ulicy tablica informacyjna jakby co to tel.kom.385 95 802 78 57 . pokój z węzłem sanitarnym 35Eu , lodówka , dostep do kuchni .Starsza pani bardzo sympatyczna , gdy tylko przyjechalismy zawołała syna z zoną i i poczestowałi nas świetną śliwowicą . Pokój mimo ze nie miał klimatyzacji był wspaniale chłodny mimo goracych temperatur na zewnatrz ( bylismy dzie noce 1-2.08.2008) . W razie skorzystania z mojej propozycji prosze ja pozdrowic od Arka
Iwkab
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwkab » 25.08.2008 09:54

w tym roku zatrzymaliśmy się w Grabovac willa Matinić - przy drodze prowadzącej prosto do Plitvickich (10 Km przed).Czysto, tanio i mili gospodarze tel 00385 47 784 106 mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plm
jerzy26
Croentuzjasta
Jeziora Plitwickie

Nieprzeczytany postnapisał(a) jerzy26 » 09.10.2008 09:38

Proponuje Jezerce, to jest 3 km za parkiem w kierunku na południe, kwatery do wyboru w każdym domu, cena około 10 - 12 Eu za osobę, idealny dojazd, spokój i warunki.
pozdrowienia jerzy26
Marek40
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek40 » 07.01.2009 18:24

Nocowałem nad jeziorem w biegłym roku . Jadąc od strony Splitu drogą prowadzącą do jeziora nie autostradą jakiś 1-3 km przed parkingiem przy jeziorze . Po prawej stronie domek a po lewej stronie znak informacyjny
Split ,Korenica , Jeżerce 30-124
Domek / jak my byliśmy / zamieszkiwała starsza fajna , przemiła Pani
Pokoik z łazienką 3 osobowy z dostawką 40 Euro w pokoju kuchenka , lodówka , łazienka + prysznic / mydło , papier ,ręczniki /
Bez klimy ale mimo że był 10.08 to się przekrywaliśmy kocem / a nad morzem w tym okresie było bardzo gorąc .
W pobliżu była obora na krowę ale w pokoju nic nie było czuć.
Na jedną noc super było przyjazd jeziorka kolacja spać i wcześnie rano wyjazd do domu .
Po drugiej stronie jeziora w stronę Zagrzebia było Dużo kwater 1oo kun od głowy to było jakieś 13- 14 Euro

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone